PENGANTIN EKSPRES
PENGANTIN EKSPRES - ADA JIWA DLM HATIMU
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 27 November 2012
Dia sebenarnya mahu berubah, tetapi mesti ada pendamping setia yang sabar menemaninya, iaitu seorang perempuan bergelar isteri. Itulah azam lelaki yang bernama Rayyan. Latar belakang keluarga yang tidak langsung mempedulikan hal-hal agama membuatkan dia menjadi anak yang liar dan suka berpeleseran tetapi dalam hati, dia sebenarnya mahu kembali ke pangkal jalan.
Penilaian Purata:
(36 orang telah menilai karya ini)

Senarai Bab :
45836

Bacaan


“Liya, tolong abang, sayang. Ambil kunci kereta atas meja!” kata Rayyan menahan kesakitan. Darah semakin banyak menitis keluar membasahi lantai. Pekat dan merah. Air mata Aleeya menitis perlahan. Tidak sanggup melihat Rayyan berada di dalam kesakitan.

“Abang, maafkan Liya kerana Liya, abang jadi begini..,” ucap Aleeya dalam keadaan sebak. Air mata Aleeya menitis sama lebatnya dengan darah yang mengalir di kaki suaminya.

“Liya, jangan lah menangis, abang tak apa-apa lah..,” pujuk Rayyan menahan kesakitan. Dirangkulnya Aleeya dengan kemas.

Selagi Liya ada di sisi abang, abang tak apa-apa lah, sayang - RAYYANKlik di sini jika bacaan spam!

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku