Jadi Sahabat Saya, Boleh?
Sinopsis
Genre: Keluarga
Kategori: Novel
Paparan sejak 17 Jun 2014
Penilaian Purata:
(2 orang telah menilai karya ini)

Senarai Bab :
1558

Bacaan


“Kau tak sehebat mana pun dan tak setanding aku, Afrina! Jangan nak perasan bagus.”Derlisya mendengus. Di sekolah, Afrina seringkali mengalahkan Derlisya dalam pertandingan catur. Afrina seorang pelajar yang baik dan disenangi guru-guru. Afrina mempunyai seorang abang dan ibu bapa yang sentiasa berada di sampingnya.

Derlisya kesunyian dan berasa diri tidak disayangi keluarga serta tidak berjaya menarik perhatian guru. Disebabkan itu, Derlisya sanggup memfitnah Afrina. Dia tidak jemu berusaha untuk memastikan Afrina mendapat malu. Derlisya sanggup mengetepikan nasihat abang dan sahabat baiknya sendiri kerana cemburukan Afrina. Sampai bila Derlisya mahu memusuhi Afrina? Adakah usaha dan niat jahat Derlisya akan tercapai?Klik di sini jika bacaan spam!
Senarai Bab :
Bab 1 | Sinopsis |

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku