Cinta Dalam Hati Suamiku
Sinopsis
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 11 Februari 2017
Cinta dalam hatimu, untuk siapa suamiku?
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
1610

Bacaan


Permaisuri Agong Nafisah (Puteri Syarifah Nafisah)

Raja Agong Amirul

Permaisuri Agong Jannah (Tengku Jannah)

-----

Puteri Syarifah Nafisah.
Muncul tanpa diminta dalam hidup Raja Agong Amirul semula setelah mereka berpisah berbelas tahun. Dialah wanita pertama yang hadir dalam hidup Raja Agong Amirul, cinta pertama Raja Agong Lafiya itu. Kerana dia cinta pertama sang raja, maka Tengku Suffian tergamak mempergunakan Puteri Syarifah Nafisah untuk menjatuhkan sang raja.

Raja Agong Amirul. 
Meskipun cinta pertamanya datang semula kepadanya namun tidak sekali-kali dia melayan Permaisuri Agong Nafisah (Puteri Syarifah Nafisah) dengan baik. Semua ini kerana dia terlalu bencikan poligami. Dia sanggup lakukan apa sahaja demi Permaisuri Agong Jannah.

Apa akan jadi kepada Permaisuri Agong Nafisah, Raja Agong Amirul dan Permaisuri Agong Jannah? Bahagiakah mereka bertiga nanti?Klik di sini jika bacaan spam!

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku