Tidak Kuduga Cintamu
Prolog
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 08 Mei 2017
Ego memakan diri sendiri...
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
1320

Bacaan


HUJANlebat membasahi bumi. Dia masih berjalan sambil membawa bagasi besar berwarnacoklat gelap. Air hujan yang mencurah mengenai wajahnya tidak diendahkan.Kakinya tetap melangkah menuju ke suatu tempat. Rambutnya yang panjang danhitam gelap itu disebakkan ke belakang. Tubuhnya basah kuyup. Dia menggigil.

Dia kelihatan masih bingung.Tiada arah tujuan. Tempat tersebut amat asing baginya. Bibirnya diketap. Airmata juga kelihatan perlahan-lahan menuruni lekuk pipinya. Kepalanyadidongakkan. Memandang ke langit. Mengharap ada keajaiban yang bakal berlaku. Klik di sini jika bacaan spam!
Senarai Bab :
Prolog | Bab 1 |

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku