Cerita Cinta Dua Manusia
Prolog
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 03 Jun 2017
Tengku Hazqeel Hakimi sukakan Izara Marleesa. Izara Marleesa pun sukakan Tengku Hazqeel Hakimi. Tapi kenapa susah sangat hubungan sejak dari alam persekolahan ini untuk dikategorikan?
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
529

Bacaan


Kamu percaya cinta sejati itu wujud? Aku tidak – pada mulanya, sehinggalah aku bertemu dengan dia. Ya, memang aku akui yang aku kenal cinta sebelum aku mengenali dia tetapi dia adalah insan yang membimbing aku untuk mendalami tentang erti sebuah cinta.


Ini bukan cerita cinta pandang pertama kerana dia sudah terlalu lama berada di sisi, cuma aku yang menidakkan kehadirannya. Mungkin tarikan kimia antara aku dan dia kuat ataupun memang sudah tertulis dalam takdir bahawa jodoh aku adalah dia.


Dia kini menjadi syurgaku, dan aku telah menjadi rusuk kirinya. Jadi bagaimana, mahu tahu cerita cinta aku dan dia? Klik di sini jika bacaan spam!

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku