Mrs. Firdaus
CKK
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 11 Jun 2017
Mencintai tak semestinya memiliki. Tapi, jika dia suami aku bukankah aku perlu memilikinya luar dan dalam. Percintaan siapa sahaja yang tiada ujian, ujian itulah mengeratkan dan melonggarkan hubungan. Dapatkah aku menakluk cinta, hati dan dunia suamiku yang masih berpegang teguh pada cinta pertama? Jika dilukai, dapatkah dia peluang untuk membuktikan yang dia berubah? Terlalu banyak persoalan yang bermain diminda. Siapa aku? Miss Shafira Liyana atau Mrs. Tengku Firdaus Al-Amin. Dapatkah aku menjadi dunia bahagianya? Atau hanya persinggahan?
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
1546

Bacaan


Korang boleh juga dpatkn karya Aisy yg bru. Tajuknya PrimRose ia berkisarkan tentang seorang gadis cuba dilindungi 2 jejaka dari dunia bahaya. Tapi, tanpa sedar mereka telah menarik gadis itu lebih dalam kancah dunia mereka. Untuk perbaiki semula keadaan, gadis itu terpksa mnggadaikan nyawa utk kedua-dua lelaki trsebut. 

Please enjoy read it. Jika malu tinggalkan komen disini, boleh tnggalkn komen di email Aisy: rihhadatul97@gmail.com

Sungguh Aisy nak tahu apa pendapat korang dalam krya Aisy. Love from CKK.
Klik di sini jika bacaan spam!

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku