Perjanjian
Promosi
Genre: Cinta
Kategori: Novel
Paparan sejak 21 Jun 2017
Dua orang sahabat yang membuat perjanjian. Namun sesuatu telah berlaku menyebabkan perjanjian itu terpaksa diputuskan dan digantikan dengan sebuah perjanjian yang baharu. Apakah yang akan berlaku kepada perjanjian yang mereka buat. Adakah dapat mereka mengekalkan perjanjian tersebut.
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
282

Bacaan






Promosi! Promosi!

Ni nak minta tolong ni. Ada sesiapa turut pakai Wattpad tak? Kalau ada tu, mintalah ringan - ringan click link bawah ni. Ni cerita satu lagi. Thank You. Sayang korang dan thank you juga bagi support pada yang membaca Perjanjian ni. Sebab koranglah saya dapat habiskan bab untuk cerita ni. Kalau nak komen. boleh je hantarkan komen ke doublej8890@gmail.com.

Jangan lupa click link ni.

https://www.wattpad.com/story/122611273-bukan-yana-sebenar



Klik di sini jika bacaan spam!

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku