Siapa Online?
Bab 6
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Kategori: Novel
Paparan sejak 24 Disember 2017
Jika cinta ditakdirkan bersama, tak kira dimana pertemuan. Hanifah percaya yang terbaik untuknya. Dia menjadi fobia untuk berbual dengan orang tak dikenalinya di media sosial setelah suatu peristiwa berlaku. Sebaliknya, seorang lelaki berjaya menawan hatinya. Ikuti kisah Hanifah.
Penilaian Purata:

Senarai Bab :
53

Bacaan






                                                             Bab 6


Kelas petang membosankan. Masa ni sesuai untuk tidur. Pukul 2 tepat. Padan puan Lee memilih waktu. Bertahanlah cik mata. Dia rindu akan bantal kesayangan. Di bilik tadi, Hanifah masih berbaring sementara Afifah bersiap. Dia menggeliat. Tersungkur di atas tilam. Malas untuk bangun.

“Kenapa tiba – tiba ada kelas ganti?” Bulat mata Hanifah.

“Puan Lee cakap dia nak ajar sedikit bab terakhir”

“Kan dah ajar?”

“Entahlah. Lagipun, ni kan tahun terakhir kita” 

Hanifah muncung. “Yalah” Terngiang – ngiang di telinga pesanan puan Lee. Last chapter memang penting dalam kerjaya korang nanti. Mungkin ada yang berguna. Jadi, study betul – betul.

“Okey semua. I gembira awak semua di sini. Sebaik habis nanti, saya ada sesuatu nak diucapkan” Puan Lee kelihatan bersemangat.

Sudahlah dengan kata alu – aluan puan Lee. Cepatlah…




Klik di sini jika bacaan spam!
Senarai Bab :
Bab 1 | Bab 2 | Bab 3 | Bab 4 | Bab 5 | Bab 6 | Bab 7 | Bab 8 |

Portal Ilham tidak akan bertanggungjawab di atas setiap komen yang diutarakan di laman sosial ini. Ianya adalah pandangan peribadi dari pemilik akaun dan ianya tiada kaitan dengan pihak Portal Ilham.

Portal Ilham berhak untuk memadamkan komen yang dirasakan kurang sesuai atau bersifat perkauman yang boleh mendatangkan salah faham atau perbalahan dari pembaca lain. Komen yang melanggar terma dan syarat yang ditetapkan juga akan dipadam.

  Terhangat di Grup Buku