ASSALAMUALAIKUM, USTAZAH!
Harapan
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Ogos 2017
Posting ke 1

 “Hahaha, ada orang tua la join kita ambil peperiksaan”. Itulah kata-kata yang tidak bolehdiluputkan daripada ingatan Shaz Anaqi. Geram dan sakit hati juga la dibuatnya.

232

Bacaan

cinta jangan pergi
Nurizzatul Nadirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Ogos 2017
Posting ke 2

       Jam sudah menginjak ke angka 8.00 pagi, Alisya masih lagi bermalas-malasan di katilnya. Entah kenapa hari ini dia liatsungguh untuk bangun dari katilnya. Hari ini hari Sabtu, apalah salahnya...

607

Bacaan

Pelabuhan Cinta Arya
mfauzi6079@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Ogos 2017
Posting ke 33

          “Hei, Linda malam minggu ni kau free tak?”     “Kenapa?. Kau nak belanja aku tengok wayang ke?”     “Ishh, mengarutlah.  Aku bukan suka tengok wayang.  Tengok orang perempuan sukalah...hi...

4853

Bacaan

DAMBAAN CInta
Ashie
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 September 2017
Posting ke 1

Tanggisan yang tak henti-henti daripada tadi mengingatkan semulakejadian yang berlaku beberapa jam tadi. Raungannya semakin kuat. Dia tak dapatmenerima kenyataan apa yang telah berlaku keatas dirinya. Kereta yang...

139

Bacaan

Hanya dia bidadariku
Ayishah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 Ogos 2017
Posting ke 1

Bab 1       "Rasanya dah ok la kot ni kan? Cantik sangat pun nak buat apa? Bukan ada orang nak pun." Farisha berpusing-pusing dihadapan cermin yang besar itu....

375

Bacaan

Wife/Student Versi Antarabangsa
danishiny21@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 September 2017
Posting ke 2

TERPEGUN Tengku Umar Tajuddin melihat panorama indah di sepanjang kampung halaman milik Haura Adlea. Ah, beruntungnya dia memiliki kampung seindah ini.Jika aku di tempatnya, tentu tak sekali-kali akan ku tinggalkan...

839

Bacaan

Setia Untukku
arbainah77@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 September 2017
Posting ke 4

RANCANGAN televisyen yang terpancar di skrin amat membosankan. Macam sudah tak ada rancangan lain yang boleh ditonton dek Hakimi. Lagi-lagi sukan dan lumba kereta. Siaran ulangan pulak tu. Patutlah otak...

733

Bacaan

Kemerdekaan Terindah
NORKHAIZAN HAQIS
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 28 Ogos 2017
Posting ke 1

Normal 0 false false false...

232

Bacaan

SEJIWA (Bayangan Gurauan Sequel)
sayhazs_zailie87@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 19 Ogos 2017
Posting ke 1

TEASER 01MATANYA leka menikmati keindahan bumi London. Begitu mempesonakan. Meskipun cuaca dingin membaluti tubuh, hingga darah seakan...

1824

Bacaan

Opss!!! Tersilap Cinta
najihah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 September 2017
Posting ke 2

AKU, Hana, Sahira dan Rizal ialah kawan baik. Geng kami merupakan antara geng yang famous di sekolah.Sebut je Geng Taiko Gedik. Siapa tak kenal? Geng suka ponteng kelas yang kini...

639

Bacaan