Untuk Mu Ibu!
cik_mimpi67
Kategori: Fans Fiction
Genre: Keluarga
Paparan sejak 21 Oktober 2014
Posting ke 1

“Apa nak jadi dengan kau ni Along? Bergaduh! Bergaduh! Bergaduh! Kenapa kau degil sangat ni? Tak boleh ke kau buat sesuatu yang baik, yang tak menyusahkan aku?”, marah ibu. Along hanya membungkam. Tidak...

690

Bacaan

Let Her Go
Najihah Ibrahim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Oktober 2014
Posting ke 2

petang tu.. Chorong: *tengah turun dari bilik* omma: chorong...sini sekejap.. Chorong: nae omma..*datang kat omma* omma: omma nk tnya sikit .... Chorong: tanya  je laa... omma: sejak kebelakangan ni...

2203

Bacaan

Blossom Tears (ft. Leo)
ikakama
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 03 Februari 2015
Posting ke 1

piro beonjin ne ppyame heureneun ibyeol waenyago mutneun neoui ipsuri seulpeo “Please let me go…” “I can’t… I love you too much to let you go…” ani dagaojima geureon pyojeong jitjido ma geunyang nareul jinachyeoga You turned to face him...

720

Bacaan

My Royal Love
Aisha Ameera
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 24 Oktober 2014
Posting ke 1

Di Rumah Taeyeon… Taeyeon:Appa,omma!Saya nak pergi sekolah tau,jangan bagitau Luhan dengan Chanyeol!*cuba nak keluar Chanyeol & Luhan:Jangan...

2131

Bacaan

The Two Js
Servant
Kategori: Fans Fiction
Genre: Fantasi
Paparan sejak 01 Januari 2015
Posting ke 12

 Many policemen looked busy in the early hours of work. Although there are those who work outdoors, there are some who work indoors, in the Creamland police station. While their friends catch...

4635

Bacaan

Jika Masa Boleh Diputar Semula
GKiRyuu
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 11 Julai 2014
Posting ke 1

“Aaaargh!!!” Jerit hatinya apabila Umairah mendapati keadaan disekelilingnya langsung tidak sama seperti kali terakhir dia melihat biliknya. Kepalanya berdenyut-denyut. Dahinya diurut-urut untuk melegakan peningnya. Dia berasa sejuk seperti ada pendingin hawa di dalam...

1129

Bacaan

himpunan cerita lawak
aiman adli
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 11 Julai 2014
Posting ke 6

Siapa HebatSatu hari berlakulah bertengkaran yang hebat disebuah reban kambing dan sebuah reban ayam.. pertelingkahan tu menyebabkan satu kampong heboh… beginilah kisahnya.Kambing : Apalah kau ni ayam… Baju ada...

3692

Bacaan

Dunia Baru Reunion
Adra Halif
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 05 September 2014
Posting ke 1

“Sofia Nordin!” “Ya, bos?” Opie terdongak. Di tepi kubikelnya, ada seorang lelaki berdiri sambil bercekak pinggang. Lelaki itulah yang memanggilnya tadi. “Dah check emel?” tanya lelaki itu. “Ada job baru masuk ke?” “Tak.” “Habis tu?” Lelaki itu membetulkan rambut kerintingnya...

1398

Bacaan

Our Most Perfect Day
Aisha Ameera
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Oktober 2014
Posting ke 1

Bab 1:Aku Gadis Ceria. DI ICHEON HIGHSCHOOL…. Miara:Annaseyo,semua.Nama saya Lee Miara,berasal dari London.Selamat berkenalan.*bow Murid 1:Dia ni….comellah*blush Murid 2:Kau ni,dia tu anak orang kayalah! Murid 1:Anak orang kaya?!Untunglah kalau aku dapat dia!*bangga Murid 2:Kalau dapatlah… Cikgu Jessica:Baiklah,Miara.Kamu boleh duduk sebelah……Xiumin,ye. Miara:Baik,cikgu!*senyum pastu pergi sebelah...

1868

Bacaan

My Manager My Wife
Najihah Ibrahim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 11 Oktober 2014
Posting ke 1

MAIN CASTulzzang - Adriana Lee Kai (EXO) as KaiOTHER CAST Lee Soo Man - Appa Choi Min Ho (SHINee) - Min HoEXO and others....---------------------------------------------------------------------------------------------------Adriana tersenyum riang sesampai sahaja di airport.Dia tak sabar untuk berjumpa...

2852

Bacaan