Cahaya
rozaliana90@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 05 Mei 2017
Posting ke 4

996

Bacaan

Secubit Kasih, Segenggam Sayang
normahzainul98@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Keluarga
Paparan sejak 07 Mei 2017
Posting ke 6

  R AHMAN meletakkan kopiah yang dipakai ke atas meja...

1009

Bacaan

Memori Berkasih
rozaliana90@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Mei 2017
Posting ke 5

Naufal terpisat-pisat melihat skrin telefonnya. Panggilan daripada Aqeela, segera matanya segar. Pukul 4 pagi sekarang. Mungkin hal mustahak. Naufal mengangkat panggilan Aqeela dan memberi salam.“Naufal, Sabrina dah tinggalkan saya. Dia...

1195

Bacaan

Merah Cinta Aku
norikakadir96@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 1

Merah Cinta Aku TeaserBulan 15 hari bersinar terang.Bintang-bintang yang mengerdip ceria di sekeliling bulan menerbitkan rasa kagum Aira kepada ciptaan ALLAH yang Maha Esa. Subhanallah. Contengannya sudah...

497

Bacaan

Puteri Mandi
zhararuzihairi@yahoo.com
Kategori: Novelet
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 05 Mei 2017
Posting ke 7

BAB 6 Ishak dan Tapai melangkah jeram kecil sebelum sampai ke Telaga Puteri,tempat dimana Alias masih...

2578

Bacaan

PLUVIOPHILE
Syaf
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 4

“ALA Aira jomlah kita ikut camping ni. At least hilang juga stress kita menghadap assignmentyang berlambak tu. Lagipun boleh juga kita tenangkan fikiran sebelum minggu exam. Yalah kan, bulan depan kan kita dah nak...

1450

Bacaan

Gossip Doctors
Nawar Nadhrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 Mei 2017
Posting ke 4

Air kopi itu dihirup perlahan. Panas. Lidah hampir melecur. Bau aroma daripada cawan itu dihidu sambil mata terpejam. Baru kini dia terasa segar. Letih yang berpanjangan itu sangat memeritkan. Selena...

1820

Bacaan

Hello Mr. Counselor
maliey@yahoo.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 12

Perkakasan di kantin kejuruteraan adalah seperti medan parkir di hospital kerajaan. Tidak kira siapa dahulu yang tiba, nasib lebih mengambil peranan berbanding budi bicara. Jika kebetulan ada kereta yang keluar...

1988

Bacaan

Biar Saya Melindungi Awak
Princess Mirrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 1

“Bila nak kahwin?” “Dah berpunya ke?” “Mustahillah kau tak ada sesiapa lagi.” “Tipu sangat cakap takde.” Itulah soalan yang kerap ditanya oleh orang sekeliling terhadap dia.Terkadang,berkali-kali dia ditanya soalan itu oleh orang yang sama.Erdina buntu.Apa,dah tak...

1199

Bacaan

Siksa Kubur
NaimTamdjis
Kategori: Novelet
Genre: Islamik
Paparan sejak 06 April 2017
Posting ke 4

Bab 5Mereka kembali duduk di pintu pondok. Pride sudah dapat menenangkan dirinya.“Pak Adi… saya rasa saya banyak dosa. Tidak solat. Tidak ingat ibu bapa saya. Benarkah tentang siksa kubur ustaz?...

4957

Bacaan