Jika Masa Boleh Diputar Semula
GKiRyuu
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 11 Julai 2014
Posting ke 1

“Aaaargh!!!” Jerit hatinya apabila Umairah mendapati keadaan disekelilingnya langsung tidak sama seperti kali terakhir dia melihat biliknya. Kepalanya berdenyut-denyut. Dahinya diurut-urut untuk melegakan peningnya. Dia berasa sejuk seperti ada pendingin hawa di dalam...

1255

Bacaan

My Manager My Wife
Najihah Ibrahim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 11 Oktober 2014
Posting ke 1

MAIN CASTulzzang - Adriana Lee Kai (EXO) as KaiOTHER CAST Lee Soo Man - Appa Choi Min Ho (SHINee) - Min HoEXO and others....---------------------------------------------------------------------------------------------------Adriana tersenyum riang sesampai sahaja di airport.Dia tak sabar untuk berjumpa...

3101

Bacaan

Come Back To Me
Najihah Ibrahim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Jun 2014
Posting ke 1

DI PERPUSTAKAAN EXO HIGH SCHOOL Suzy tekun membaca buku di perpustakaan.Ha Young yang disebelahnya juga leka mengulangkaji. “Annyeonghaseyo,” Taemin menarik kerusi,duduk di hadapan mereka. “Annyeonghaseyo.Oppa,kenapa lambat datang?puas kami...

3385

Bacaan

himpunan cerita lawak
aiman adli
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 11 Julai 2014
Posting ke 6

Siapa HebatSatu hari berlakulah bertengkaran yang hebat disebuah reban kambing dan sebuah reban ayam.. pertelingkahan tu menyebabkan satu kampong heboh… beginilah kisahnya.Kambing : Apalah kau ni ayam… Baju ada...

4170

Bacaan

Ciptaan Allah
kaitoshiki
Kategori: Fans Fiction
Genre: Islamik
Paparan sejak 02 Julai 2014
Posting ke 2

Bab 2Justeru ia berkaitan juga dengan politik dan siasah seseorang manusia itu. Samada seseorang itu benar-benar seorang yang baik serta sentiasa mengtauhidkan kehendak Allah, maka ia tidak akan melakukan kerja...

999

Bacaan

Otak Kata Tangan Tak Kerja 1
inizakuanlah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 28 April 2014
Posting ke 1

Hikayat sang manusia, mencipta nama mencari dunia pandang ke belakang jalan kehadapan Mati dalam khayalan hidup kenyataan Mati tak mudah dosa menutupi muka, duduk bawah dibaling tahi, duduk atas dimanipulasi. Naik tinggi tinggi...

866

Bacaan

Let Her Go
Najihah Ibrahim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Oktober 2014
Posting ke 2

petang tu.. Chorong: *tengah turun dari bilik* omma: chorong...sini sekejap.. Chorong: nae omma..*datang kat omma* omma: omma nk tnya sikit .... Chorong: tanya  je laa... omma: sejak kebelakangan ni...

2451

Bacaan

Dunia Baru Reunion
Adra Halif
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 05 September 2014
Posting ke 1

“Sofia Nordin!” “Ya, bos?” Opie terdongak. Di tepi kubikelnya, ada seorang lelaki berdiri sambil bercekak pinggang. Lelaki itulah yang memanggilnya tadi. “Dah check emel?” tanya lelaki itu. “Ada job baru masuk ke?” “Tak.” “Habis tu?” Lelaki itu membetulkan rambut kerintingnya...

1612

Bacaan

Budak pelik tapi baik
lukman hakim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Umum
Paparan sejak 02 Julai 2014
Posting ke 3

BAB 3 Selepas sahaja sampai didorm ,zunurr mengemas pakaian di dalam almari tersebut.Ketika zunurr mengemas barang, zunurr terdengar bunyi anak kucing di sebalah dormnya itu,lalu zunurr pun bergegas melihat anak kucing...

2367

Bacaan

Let Out The Beast.
NurHabibah binti Abdul halim
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 29 Jun 2014
Posting ke 7

D.O. – D.O. ( EXO ) Gummi – Gummi ( Crayon Pop ) Eun Ji – Eun Ji ( A Pink ) Yo Seob – Yo Seob ( Beast ) Jin Young – Jin Young ( B1A4 ) Hara –...

4907

Bacaan