Love In Running School
Nurul Shazatul Shima bt.Roslan
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 November 2013
Posting ke 1

Pada suatu hari di Running School terdapat seorang pelajar baru yang bernama Kim Jong Kook.Dia seorang yang sangat pemalu dengan wanita.Dia dimasukkan ke kelas yang mempunyai 8 orang pelajar sahaja iaitu Song Ji...

10328

Bacaan

Katy Perry - Hot N Cold Lyric
arifmahyudin
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 11 April 2014
Posting ke 1

"Hot N Cold"You change your mindLike a girl changes clothes.Yeah, you, PMSLike a bitchI would knowAnd you over thinkAlways speakCriticallyI should knowThat you're no good for me[Chorus:]'Cause you're hot then...

744

Bacaan

Aidilfitri bersama kamu…cowok perasanbagus!!
miss.q
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 31 Julai 2013
Posting ke 1

“Lo ada mata nggak? Abis basah baju gue…gara-gara lo.” “Eh…eh…indon rupanya,” Que membalas bentakan gadis di hadapannya ini dengan suara seolah-olah menyindir. Gadis itu merengus, sambil menjeling tajam ke...

1400

Bacaan

Untittled Fate
presidentain
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 September 2013
Posting ke 1

Kisah ni berlaku 6 tahun lalu , di mana cinta aku dan dia telah berputik . Tetapi sebab tindakan bodoh aku tu aku kehilangan dia ..."Aoi ! ada kawan sekolah...

1341

Bacaan

Sekali Lagi Cinta
Liah Ismail
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 April 2014
Posting ke 6

DALAM bas kedua-duanya senyap. Tidak berkata walau sepatah. Iera hanya menikmati pemandangan perjalanan balik ke rumah sahabatnya Sheila yang di tumpangnya selama berada di sini. Gikwang pula dari tadi sibuk melihat setiap gambar...

5463

Bacaan

BIDAK PATRIOT
khainizni
Kategori: Fans Fiction
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 02 September 2013
Posting ke 22

XX Bagaimana mereka (Amerika Syarikat) dengan angkuhnya boleh mengarahkan ke mana hala kita dan negara mana sepatutnya kita bersahabat? Kita tidak boleh menerima negara yang menganggap peranannya sebagai polis dunia. Nelson Mandela. November 4, 1997 Masjid...

11950

Bacaan

Love Serenade
presidentain
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 September 2013
Posting ke 1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dah 5 tahun berlalu . Aku , hidup aku tanpa dia . Macam mana agaknya dia sekarang ? 5 tahun dah berlalu tapi perasaan ni tetap tak berubah . Dia...

1159

Bacaan

Oh! My Lemang!
Adra Halif
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 24 Ogos 2013
Posting ke 1

1 Ogos 2013 “Hai... sekolah punya besar, meeting kita berempat saja ada?” soal Encik Mohamed Salleh. Mulutnya dicebik-cebikkan. “Amboi, amboi... makan gaji buta ke apa cikgu-cikgu lain ni.” “Cukuplah kita empat orang, bukan hal besar pun...

2045

Bacaan

Katy Perry : Roar lyric
arifmahyudin
Kategori: Fans Fiction
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 10 April 2014
Posting ke 1

"Roar"I used to bite my tongue and hold my breathScared to rock the boat and make a messSo I sat quietly, agreed politelyI guess that I forgot I had a...

627

Bacaan

Katy Perry - Dark Horse Lyric
arifmahyudin
Kategori: Fans Fiction
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 10 April 2014
Posting ke 1

"Dark Horse"(feat Juicy J)Oh, no.[Juicy J:]YeahYa'll know what it isKaty PerryJuicy J, aha.Let's rage[Katy Perry:]I knew you wereYou were gonna come to meAnd here you areBut you better choose carefully‘Cause...

927

Bacaan