BIDAK PATRIOT
khainizni
Kategori: Fans Fiction
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 02 September 2013
Posting ke 22

XX Bagaimana mereka (Amerika Syarikat) dengan angkuhnya boleh mengarahkan ke mana hala kita dan negara mana sepatutnya kita bersahabat? Kita tidak boleh menerima negara yang menganggap peranannya sebagai polis dunia. Nelson Mandela. November 4, 1997 Masjid...

11394

Bacaan

Love In Running School
Nurul Shazatul Shima bt.Roslan
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 November 2013
Posting ke 1

Pada suatu hari di Running School terdapat seorang pelajar baru yang bernama Kim Jong Kook.Dia seorang yang sangat pemalu dengan wanita.Dia dimasukkan ke kelas yang mempunyai 8 orang pelajar sahaja iaitu Song Ji...

10265

Bacaan

Suri di hati Hadi
Widad
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Jun 2013
Posting ke 1

Hariz menguak daun pintu sambil mendukung Asyanur keluar dari bilik hotel. Dia menoleh ke arah Izzah yang masih memasukkan barangan keperluan bayi ke dalam beg. “Cepatlah sayang, lambat dah ni,” desak Haris...

1797

Bacaan

Aidilfitri bersama kamu…cowok perasanbagus!!
miss.q
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 31 Julai 2013
Posting ke 1

“Lo ada mata nggak? Abis basah baju gue…gara-gara lo.” “Eh…eh…indon rupanya,” Que membalas bentakan gadis di hadapannya ini dengan suara seolah-olah menyindir. Gadis itu merengus, sambil menjeling tajam ke...

1362

Bacaan

Oh! My Lemang!
Adra Halif
Kategori: Fans Fiction
Genre: Lucu
Paparan sejak 24 Ogos 2013
Posting ke 1

1 Ogos 2013 “Hai... sekolah punya besar, meeting kita berempat saja ada?” soal Encik Mohamed Salleh. Mulutnya dicebik-cebikkan. “Amboi, amboi... makan gaji buta ke apa cikgu-cikgu lain ni.” “Cukuplah kita empat orang, bukan hal besar pun...

1995

Bacaan

Love Serenade
presidentain
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 September 2013
Posting ke 1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dah 5 tahun berlalu . Aku , hidup aku tanpa dia . Macam mana agaknya dia sekarang ? 5 tahun dah berlalu tapi perasaan ni tetap tak berubah . Dia...

1133

Bacaan

P/S : Saya Benci Awak Encik Mimpi!
Isha Idiaz
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Mei 2013
Posting ke 1

****** “KRENG KRENG KRENG!!”bunyi bising yang datang daripada bilik sebelah itu membuat Syaza terjaga lagi daripada tidurnya malam ini. “Aish! Bising betul la Encik Mimpi ni!” Syaza merengus keras. Bantal yang tadinya dibuat alas...

3921

Bacaan

Untittled Fate
presidentain
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 September 2013
Posting ke 1

Kisah ni berlaku 6 tahun lalu , di mana cinta aku dan dia telah berputik . Tetapi sebab tindakan bodoh aku tu aku kehilangan dia ..."Aoi ! ada kawan sekolah...

1313

Bacaan

Katy Perry : Roar lyric
arifmahyudin
Kategori: Fans Fiction
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 10 April 2014
Posting ke 1

"Roar"I used to bite my tongue and hold my breathScared to rock the boat and make a messSo I sat quietly, agreed politelyI guess that I forgot I had a...

607

Bacaan

Sebaldi Impian dan Harapan
runasan
Kategori: Fans Fiction
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 08 April 2014
Posting ke 1

Start of Something New Lampu isyarat untuk pejalan kaki bertukar merah. Amin menapak ke hadapan, mahu melintas. Dia seorang lelaki berusia 57 tahun, kurus melidi, memakai cermin mata berbingkai bulat (bayangkan Harry Potter),...

734

Bacaan