Liquorice
Nurul Husna
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 25 September 2017
Posting ke 18

KELAB PETANI MUDAp { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }Rumah Keluarga AmethistLazulee bangun dalam keadaan lemah. Dahinya terasa panas sekali. Kepalanya berasa sakit berdenyut-denyut. Lazulee membuka...

2951

Bacaan

MY HAQ
nomahaza73@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 September 2017
Posting ke 6

BAB 6            Aryan Haqim tersenyum seorang sambilmemandu keretanya laju. Sesekali matanya mengerling sedikit ke arah bungkusanyang berisi lontong kering yang diberi Ayu tadi. Mengingatkan semula...

1328

Bacaan

Lakaran Cinta Kita
nurfarahnabilabazli@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 25 September 2017
Posting ke 2

Akhbar menolak perlahan pintu kaca kedai serbaneka itu yang menghasilkan penggera berbunyi ‘welcome’. Dia tidak begitu sibuk memandangkan pelanggan kedai itu tidak begitu ramai pada waktu malam. Dia menyandarkan badan...

489

Bacaan

KALA INI IZINKAN DIA...
AFIDAH
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 03 Oktober 2017
Posting ke 18

“Mica, jalan pelan-pelan boleh tak?Kaki kau kan tak elok lagi tu” suara Sabby sudah naik satu oktaf apabilamelihat jalan Sarah yang laju saja menonong meningglkan dia di belakang.

2256

Bacaan

Lambaian Bulan (Novel)
spring_canna87@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 25 September 2017
Posting ke 4

v\:* {behavior:url(#default#VML);}o\:* {behavior:url(#default#VML);}w\:* {behavior:url(#default#VML);}.shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false ...

966

Bacaan

PRINCE CHARMING UNTUK LILY.
Rafizah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 03 Oktober 2017
Posting ke 29

HARI SABTU.Pukul 12 tengahari. Aku bertukar cuti dengan Lela. Aku terpacak di depan pagar kilang. Kali ini, aku sudah tidak mahu fikir tentang malu atau ‘apa kata orang’. Aku tahu...

6625

Bacaan

Misi 10 Tahun
Siti zulaikah binti
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 30 September 2017
Posting ke 2

Seminggu sudah berlalu hasil perbincangan Sofiya dan Nurul. Keputusan masih samar-samar. Nurul masih menunggu rakan bisnesnya yang kedua. Sofiya takut aura kedainya berjangkit dengan Tea House milik Nurul,walaupun Nurul tidak...

548

Bacaan

Ku Relakan
nurfaizaltul@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 29 September 2017
Posting ke 1

Dhia Sofea melangkah laju ke dalam lapangan terbangKLIA.Kesesakkan lalu lintas menyebabkan dia lambat sampai.Dia  mencari bangku kosong untuk didudukkisementara menunggu insan yang dinanti setelah sekian lama tidak ditemui.Diamemerhati orang...

480

Bacaan

SEKALI TERLAFAZ
hanis_1303@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 September 2017
Posting ke 3

            Sebaik meletakkan beg berisi peralatan lukisannya di atas lantai, Nasrul menghenyakkan punggungnya di ataskatil. Jaket yang tersarung dibadannya turut ditanggalkan dan dihempas di atas...

1229

Bacaan

SUDAH KETENTUAN NYA
ROKIAH
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 09 Oktober 2017
Posting ke 39

Nadia runsing memikirkan yang Azmi telah pun dibebaskan dari penjara kerana meragut. Penjara itu dah macam hotel dibuatnya. Keluar tiga empat bulan, kemudian masuk semula.  Kenapa lah lelaki itu tidak...

10337

Bacaan