Dia Lelaki Teragung
Orkid
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 18 September 2017
Posting ke 10

Bab 9        “Macam mana? Sedap tak steak kat sini?” Soal Sarah menyuapkan potongan daging yang telah dipotong kecil.“Not bad. Pandai you cari tempat makanan yang best kat KL ni baby.”...

2410

Bacaan

SYAAKUR - Pejuang Dua Dunia
resmanshah@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 20 September 2017
Posting ke 21

Normal.dotm 0 0 1 1445 8240 Resmanc Studio 68 16 10119 12.0 ...

2120

Bacaan

ETHOS
Farhana Mardhiah Atiqah
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 25 September 2017
Posting ke 15

Nasha menumpukan perhatian terhadap komputernya dantangannya sibuk menaip mencari sesuatu. Sedikit sebanyak riak mukanya berubah.“Relax” kata Zakuan sambil menghalang pandangan Nasha dengan secawan kopi. Nashamemandang Zakuan dan mengambil kopi tersebut...

1259

Bacaan

Cinta Bertaut Di Hujung Rindu
Mohammad Jais
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 September 2017
Posting ke 56

Saya mengucapkan terima kasih kepada followers Cinta Bertaut Di Hujung Rindu (CBDR) yang telah mengikuti kisah yang saya nukilkan.Terima kasih juga diucapkan kepada Portal Ilham yang memberikan saya sebagai penulis...

14053

Bacaan

Wife/Student Versi Antarabangsa
danishiny21@yahoo.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 September 2017
Posting ke 2

TERPEGUN Tengku Umar Tajuddin melihat panorama indah di sepanjang kampung halaman milik Haura Adlea. Ah, beruntungnya dia memiliki kampung seindah ini.Jika aku di tempatnya, tentu tak sekali-kali akan ku tinggalkan...

1268

Bacaan

Melankolik
Nurul Husna
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 21 September 2017
Posting ke 13

Amnina hampir tidak percaya dengan apa yang dilihatnya di hadapan matanya sendiri. Slip keputusan SPM yang berada di tangannya dilihat beberapa kali. Dia mendapat keputusan yang cemerlang dan sekaligus melayakkan...

1221

Bacaan

Adakah Dia Bidadariku?
Jenifer
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 September 2017
Posting ke 7

Bab 7“Masih banyak lagi ke yang tengah beratur di luar tu?” Tanyaku sambil memukul pinggang yang terasa lengguh. “Ya Tuan. Macam mana Tuan nak rehat dahulu atau teruskan?” Kalau ikutkan kertas...

1550

Bacaan

IZZ vs IZZARA
norsyafirayusof@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 12 September 2017
Posting ke 16

IZZARA terpinga-pinga namun langkahnya diatur juga masuk ke dalam. Ini bukan kedai makan, ni hotel 5 bintang. Gadis itu meneliti pakaiannya dari atas ke bawah. Rasanya dia tak menepati langsung...

4882

Bacaan

HANYUT
MOHD AMIRUL EKHWAN
Kategori: Novel
Genre: Umum
Paparan sejak 18 September 2017
Posting ke 16

BAB 14: “KARAM” Haron membuka mata. Dia yang terlena di atas sofa selepas pulang berjemaah Subuh di masjid kini memandang program yang bersiaran di kaca televisyen di hadapannya....

1304

Bacaan

WHISTLE KE HATIKU
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 12 September 2017
Posting ke 6

SUNG Yoon terpukau dengan keindahan waktu malam di bumi Kundasang. Cuacanya yang dingin memaksa dirinya memakai baju sejuk. Di langit jelas kelihatan sinaran bulan dan taburan permaidani bintng-bintang yang...

1327

Bacaan