Tidak Kuduga Cintamu
suhailamr8@gmail.com
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 1

HUJANlebat membasahi bumi. Dia masih berjalan sambil membawa bagasi besar berwarnacoklat gelap. Air hujan yang mencurah mengenai wajahnya tidak diendahkan.Kakinya tetap melangkah...

1208

Bacaan

PLUVIOPHILE
Syaf
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 4

“ALA Aira jomlah kita ikut camping ni. At least hilang juga stress kita menghadap assignmentyang berlambak tu. Lagipun boleh juga kita tenangkan fikiran sebelum minggu exam. Yalah kan, bulan depan kan kita dah nak...

1795

Bacaan

Memori Bunga Sakura
Syakira
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 April 2017
Posting ke 1

BAB 1Hana segera menunduk kepalanya sedikit apabila dua orang pelanggan keluar dari pintu utama Kafe Sakura bersama kotak kek yang dibawa di tangannya, “Terima kasih, sila datang lagi.” Sempat juga pelanggan tersebut senyum...

802

Bacaan

Gossip Doctors
Nawar Nadhrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 Mei 2017
Posting ke 4

Air kopi itu dihirup perlahan. Panas. Lidah hampir melecur. Bau aroma daripada cawan itu dihidu sambil mata terpejam. Baru kini dia terasa segar. Letih yang berpanjangan itu sangat memeritkan. Selena...

2243

Bacaan

Kau Bahagiaku
rozaliana90@gmail.com
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 05 Mei 2017
Posting ke 1

“Abang, jom pergi vacation.” Humairah tiba-tiba muncul di pintu perpustakaan mini mereka. Tempat itu juga dijadikan bilik kerja untuk mereka berdua.“Abang sibuk la sayang sekarang,” Fuad menjawab tanpa memandang isterinya. Matanya...

1024

Bacaan

Biar Saya Melindungi Awak
Princess Mirrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 2

      Viral?Memang tak sangka perkara itumenjadi viral.Ah sudahlah.Yang penting masalah Erdina dan mereka sudahselesai.Kan senang kalau masing-masing faham dan perkara itu boleh diselesaikansecara baik semenjak dari awal...

1445

Bacaan

Hello Mr. Counselor
maliey@yahoo.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 24

Akmal berjalan-jalan di Fakulti Perhotelan, jauh dari fakultinya untuk melapangkan fikiran yang sarat dengan permasalahan orang lain. Menikmati penghawa dingin di waktu tengahari yang panas terik disertakan dengan bauan aromatik...

3844

Bacaan

K.O.P.I untuk awak
Orkid
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Mei 2017
Posting ke 1

   Nuha melangkah ke ruang pejabat Megah Holding yang terletak di tingkat tujuh. Seorang pekerja wanita sedang asyik memandang skrin komputer di kaunter penyambut tetamu. Mungkin menyambung kembali tugas-tugas yang...

1328

Bacaan

Sakaratul Maut Cinta
mfauzi6079@gmail.com
Kategori: Puisi
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 Mei 2017
Posting ke 1

Normal 0 false false false EN-MY X-NONE ...

371

Bacaan

Merah Cinta Aku
norikakadir96@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 1

Merah Cinta Aku TeaserBulan 15 hari bersinar terang.Bintang-bintang yang mengerdip ceria di sekeliling bulan menerbitkan rasa kagum Aira kepada ciptaan ALLAH yang Maha Esa. Subhanallah. Contengannya sudah...

596

Bacaan