Mr ABC Miss Hati Batu
Nur Afizah
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 07 Jun 2017
Posting ke 7

OLIOyang tengah menyisir rambutnya tersentak bila mendengar deringan telefon. Dialetak sikat di atas meja solek. Dia capai telefon bimbit lalu lihat ke skrin.Terpamer nama Tuan Dolah. Lantas segera...

1027

Bacaan

Setulus Rindu
Ameena Shaqirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Jun 2017
Posting ke 2

BAB 1Hana berjalan kearah pejabatdalam keadaan terburu-buru. Ni lah padahnya bila iphonenya bunyi alarm diapergi tekan butang snooze, tak sedar diri awak tu baru nak...

252

Bacaan

Perjanjian
Jenifer
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 Jun 2017
Posting ke 4

 ‘Syaff, esok kitasekeluarga akan balik ke kampung Ummi. Suka tak?’ ‘Tak naklah Ummi. Lagipunkeputusan tu nanti boleh check online kan? Buat apa nak balik sana.’ Syaffmenolak pelawaan Umminya...

200

Bacaan

Ekskarviler
Harith
Kategori: Novel
Genre: Fantasi
Paparan sejak 21 Jun 2017
Posting ke 1

Pagi,matahari mula memancar dan burung-burung mula keluar dari sarang mereka.Permulaan hari yang cukup indah di kawasan kampung yang terletak berhampirandengan Banjaran Alara. Bahang matahari masih belum cukup menyengat kulit. Kelihatanseperti...

76

Bacaan

Mrs. Firdaus
Nur Rihhadatul Aisya
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 11 Jun 2017
Posting ke 43

Korang boleh juga dpatkn karya Aisy yg bru. Tajuknya PrimRose ia berkisarkan tentang seorang gadis cuba dilindungi 2 jejaka dari dunia bahaya. Tapi, tanpa sedar mereka telah menarik gadis...

13097

Bacaan

Masih ada cinta
Ain Amira
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 17 Jun 2017
Posting ke 2

Sebuah kereta BMW 3 Series meluncur masuk ke dalam perkaranganistana. Tengku Hafizul melangkah keluar daripada kereta. Dia sempat menyerahkankunci keretanya kepada pekerja istana sebelum melangkah laju masuk ke...

306

Bacaan

Hanya dia bidadariku
Ayishah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 13 Jun 2017
Posting ke 6

           "Babe, kau betul ke taknak ikut aku ni?Kau ok ke tinggal sorang?" Soal Najiha sambil menceduk mee goreng ke dalam pinggan untuknya dan Farisha.    ...

610

Bacaan

PrimRose
Nur Rihhadatul Aisya
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 20 Jun 2017
Posting ke 3

“Gilaah Lai, mana kau belajar campak pedang macam tu?” Simon dah gelak di padangtembak.Lailatersenyum bangga sambil angkat kening ala Ziana Zain. “Tak yah nak suka sangat.Dua-dua...

234

Bacaan

AKU
AIYANN
Kategori: Novel
Genre: Fantasi
Paparan sejak 11 Jun 2017
Posting ke 2

KINI Arash baru tiba di hadapan sebuah rumah. Luas juga rumah itu, rumah jenis dua tingkat. Kawasan laman pun cukup luas. Jika diadakan kenduri kahwin, 8 buah kanopi boleh muat....

153

Bacaan

Aisyah
Nur Rihhadatul Aisya
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 13 Jun 2017
Posting ke 37

Korang boleh juga dpatkn karya Aisy yg bru. Tajuknya PrimRose ia berkisarkan tentang seorang gadis cuba dilindungi 2 jejaka dari dunia bahaya. Tapi, tanpa sedar mereka telah menarik gadis...

5263

Bacaan