NERAKA DUNIA
MahzuzWafa
Kategori: Novel
Genre: Fantasi
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 3

SATU tahun bersamaan 12 bulan. 12 bulan bersamaan 365 hari. 365 hari bersaman 8,760 jam. 8,760 jam bersamaan 525,600 minit. 525,600 minit bersamaan 3,153,600 saat. Tempoh yang sangat lama. Apatah lagi bagi Khidir...

401

Bacaan

Chandelier
Fifihafiza
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 13 April 2017
Posting ke 10

Tangga kayu dipanjat dengan berhati-hati. Chandelier disangkut dengan cermat. Tajul, salah seorang pekerja kedai lampu hias milik Kirana yang sangat cekap. Jarang sentuhannya mendapat aduan. Kerjanya sangat cermat dan teliti. “Lepaskan aku..” Tajul...

4248

Bacaan

KALUNG
noor hayati
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 22 April 2017
Posting ke 1

                                                           ...

176

Bacaan

KAU UNTUK AKU, OKEY?
Si Kecik
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 15 April 2017
Posting ke 3

     Seperti biasa Alya terus duduk dikerusi tempat dia bertugas. Pagi-pagi dia dah awal tiba, seperti biasa dia menekan butang on pada alat komputer.Areen yang duduk bersebelahan meja dia tadi...

1372

Bacaan

Tali Kasih
Wan Noorhidayat
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 09 April 2017
Posting ke 4

“Kenapa kau marah budak lelaki tu, Lina? Tak baik tau,” nasihat Puan Rohani lembut selepas anak muda yang tidak bersalah itu berlalu pergi meninggalkan mereka. “Macam mana Lina tak marah, ibu. Dia tu tak...

1039

Bacaan

AKU SUKA KAU
Liah Ismail
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 15 April 2017
Posting ke 6

Bab 6“CEPATLAH!” panggil Rizqiey dari depan pintu rumah. Teman serumahnya itu kalau tengah bersiap, kalah orang perempuan. Bebelnya dalam hati. Geleng kepala Rizqiey melihat Murshid terkocoh-kocoh keluar dari dalam bilik tidurnya....

1702

Bacaan

ESPIONAGE
Dr Fendi Ameen
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 6

She went about kissing frogs for in her once-upon-a-time mind that’s what she had learned to do. With each kiss came expectations of slimy green changing to sparkling white. With each day came the realizations that quick-tongued,...

891

Bacaan

LOVE YOU SWEET VAMPIRE
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 2

YA Allah geramnya! Membazir aje aku beli durian. Last-last tak dapat makan juga. Farah pun kata nak temankan aku buat resepi baru dekat kafe. Tapi, tiba-tiba pulak boyfriend call nak ajak tengok movie.“Untunglah...

333

Bacaan

Suka Sama Suka
Nurina
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 12 April 2017
Posting ke 7

Jabatan Pendidikan Negeri (JPN) Selangor, Shah Alam – 8.00 pagi SETELAH memarkir kereta dan mematikan enjen, Zarul menoleh memandang Elis. Begitu tekun mata Elis memerhati sekitar bangunan yang tersergam indah di hadapannya. Senyuman pula tidak lekang...

1382

Bacaan

Memori Bunga Sakura
Syakira
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 April 2017
Posting ke 1

BAB 1Hana segera menunduk kepalanya sedikit apabila dua orang pelanggan keluar dari pintu utama Kafe Sakura bersama kotak kek yang dibawa di tangannya, “Terima kasih, sila datang lagi.” Sempat juga pelanggan tersebut senyum...

212

Bacaan