Lelaki Kelas Pertama
Fazrol
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 9

BAB 9 “SORRYLAH Bro. memang aku takde kerja kosong lagi nak bagi. Baru aje semalam orang baru masuk. Sorry eh?” pemilik pusat kareoke itu mengelengkan kepala beberapa kali. Leo hanya angguk dan tersenyum. Agak...

4189

Bacaan

BAD BOYS IN LOVE
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 03 Januari 2017
Posting ke 5

"ERGH!"Laung Myeong Soo dengan geram. Batu yang ada dipegang dia baling ke dalam sungai Han. Kalau ikutkan hati. Mahu saja dia belasah Min Joong kerana telah menyebabkan mereka bertiga ditukarkan...

2379

Bacaan

I LOVE YOU, Miss Hilang Ingatan!
Aimie
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 17

SOPHIEA memerhati setiap bunga yang ditanam oleh Nek Miah di halaman rumah. Sesekali kelihatan dia menyentuh beberapa kuntum bunga yang tumbuh mekar di situ. Dia menghela nafas dengan agak...

5497

Bacaan

LELAKI TERBAIK UNTUKKU
Hunny heartfillia
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 15 Mac 2017
Posting ke 24

Baru saja Beby melangkah menuju ke arah keretanya, kedengaran handphone nya berbunyi- bunyi minta di angkat. “ assalamualaikum tuan puteri.” Kedengaran suara Niel di talian. “ waalaikumsalam.” “ sayang kat mana ni? Di rumah sudah ke?” “ baru je...

4993

Bacaan

ISTERI ACAH-ACAH
muRni aQiLa
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 22

MATA Jay meliar di setiap pelosok luar kawasan pelepasan. Walau badan masih terasa sakit, sengal dan pedih, digagahkan diri mencari kelibat Liana. Pasti Liana sudah boarding. Kerana sekarang sudah melewati pukul...

29912

Bacaan

LOVE YOU SWEET VAMPIRE
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 2

YA Allah geramnya! Membazir aje aku beli durian. Last-last tak dapat makan juga. Farah pun kata nak temankan aku buat resepi baru dekat kafe. Tapi, tiba-tiba pulak boyfriend call nak ajak tengok movie.“Untunglah...

351

Bacaan

MR. AND MRS. 2
Misa Melayu
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 06 April 2017
Posting ke 5

HARI sudah kembali cerah. Awan mendung yang tadi melapisi langit, berarak pergi tanpa dipinta. Cahaya mentari menerobos masuk ke ruang- ruang terbuka. Datuk Ungku Shamrin dan isterinya sudah bersiap untuk pulang ke...

2326

Bacaan

Deadly Reporter
Fatul
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 13

Lega dirinya apabila Qamil bersetuju untuk berbincang secara baik dengannya. “Kalau kau dapat pancing ikan, kau memang berani.”Ujarnya.Kalau setakat seekor ikan nak pancing, budak enam tahun dalam kampung pun boleh buat.Aku bagi peluang je...

2724

Bacaan

SEGI CINTA
Aiman
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 21 Februari 2017
Posting ke 5

SETELAH selesai semuanya, Syuhada melangkah keluar dari situ. Dia berdiri di luar bilik menunggu melihat peserta yang lain sedang berbual dengan keluarga mereka. Ada juga yang sedang berbual dengan peserta-peserta lain....

1016

Bacaan

KAU UNTUK AKU, OKEY?
Si Kecik
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 15 April 2017
Posting ke 3

     Seperti biasa Alya terus duduk dikerusi tempat dia bertugas. Pagi-pagi dia dah awal tiba, seperti biasa dia menekan butang on pada alat komputer.Areen yang duduk bersebelahan meja dia tadi...

1372

Bacaan