Kookie and Me
Nur Munirah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 12 September 2016
Posting ke 1

Ada suatu ketika di tepi sebuah jambatan dia merenungku dengan pandangan yang penuh makna. Aku tidak membalas renungan itu bahkan sibuk menghayati panorama Han River di hadapan. Ah dia ni....

809

Bacaan

Hooked
Intan Syadirah Bt
Kategori: Fans Fiction
Genre: Cinta
Paparan sejak 30 Julai 2017
Posting ke 1

PROLOG             “Has anyone called the ambulance?!” I screamed out of my lungs as the crowd keep getting noisier each time. Well, maybe...

366

Bacaan

Love at Second Sight
Afy
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 02 Mei 2016
Posting ke 5

     Hujung minggu tu, ketika sedang menyiram bunga di beranda..Yi Jae : (menyanyi) I love you...you love me...Ji Yong : (tiba-tiba menyampuk) You love...

2920

Bacaan

UNDERTALE Fanfic | Biron's Adventures in the Underground
biansalleh@gmail.com
Kategori: Fans Fiction
Genre: Fantasi
Paparan sejak 19 Oktober 2017
Posting ke 0

Cannot load content...

111

Bacaan

Miss Writer ;)
Nurul aishah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Umum
Paparan sejak 16 September 2017
Posting ke 1

Bilik pejabat ketua Editor.Majalah dihempas kuat ke meja.“Look,apa yang awak dah buat!.Macam ni ke cara kerja bagus yang awak janjikan before this huh? Hancur!! Now,explain macam mana this could happen...

274

Bacaan

Sunflower
Key
Kategori: Fans Fiction
Genre: Umum
Paparan sejak 23 Januari 2016
Posting ke 2

Chocolicious Café April 7th 2013 12:41 pm __________________________________________________________________________________________________“Ah, not those poker face again.” Kaito stared at the CEO of Souma Corp, Daisuke which the next head of the company and his family when his father,...

1089

Bacaan

Stupid Cupid
Rabiatul Adawiyah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 07 November 2017
Posting ke 1

BAB 1JESSICA menguap besar. Dalam hati tak henti-henti dia mengutuk ibu saudaranya yang telah mengejutkan dia di awal pagi begini.Jam di dinding dikerling. Ternyata jarum jam baru mencecah angka 6:30...

89

Bacaan

Sebiji Gula-gula Getah
Najah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Travelog
Paparan sejak 27 Julai 2016
Posting ke 1

Sebiji gula-gula getah Kanak-kanak perempuan itu berlari-lari anak mendekati kami yang ketika itu sedang mencari kedai makan di Bandar Irbid, Jordan. Kanak-kanak itu bersama seorang lagi kanak-kanak lelaki mengikuti jejak kami selama beberapa langkah...

1035

Bacaan

A GIRL FROM THE DREAMS
Nurul aishah
Kategori: Fans Fiction
Genre: Fantasi
Paparan sejak 04 Oktober 2017
Posting ke 1

“cari dan dekati dia”ringkas tapi maknanya  cukup mendalam.seorang gadis berbaju serba putih persis seorang  puteri berkata.cari ?tapi kat mana ?dan siapa dia? Jungkook bertanya mahukan jawapan.Bayangan itu kian  hilang.ungkapan tadi...

525

Bacaan

To Heal Your Loneliness
Syakira
Kategori: Fans Fiction
Genre: Fantasi
Paparan sejak 05 Disember 2015
Posting ke 2

Harumi tergamam, tidak sangka yang dua baru sahaja terlanggar senior yang dia mula jatuh hati sejak dia memberi semangat kepadanya apabila dia kalah di pertandingan Chess. Dia menggigit bibirnya dan...

1274

Bacaan