Hello Mr. Counselor
maliey@yahoo.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 28

Selesai sudah dua minggu pertarungan di antara pen dan kertas semata-mata memenuhi kerenah birokrasi yang mahukan seseorang itu mempunyai kelulusan pendidikan untuk berjaya. Disebabkan desakan inilah sesetengah pelajar lebih gemar...

6002

Bacaan

ASSALAMUALAIKUM, USTAZAH!
Harapan
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Ogos 2017
Posting ke 1

 “Hahaha, ada orang tua la join kita ambil peperiksaan”. Itulah kata-kata yang tidak bolehdiluputkan daripada ingatan Shaz Anaqi. Geram dan sakit hati juga la dibuatnya.

386

Bacaan

Biar Saya Melindungi Awak
Princess Mirrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 2

      Viral?Memang tak sangka perkara itumenjadi viral.Ah sudahlah.Yang penting masalah Erdina dan mereka sudahselesai.Kan senang kalau masing-masing faham dan perkara itu boleh diselesaikansecara baik semenjak dari awal...

1502

Bacaan

PLUVIOPHILE
Syaf
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 4

“ALA Aira jomlah kita ikut camping ni. At least hilang juga stress kita menghadap assignmentyang berlambak tu. Lagipun boleh juga kita tenangkan fikiran sebelum minggu exam. Yalah kan, bulan depan kan kita dah nak...

1972

Bacaan

Memori Berkasih
rozaliana90@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Mei 2017
Posting ke 5

Naufal terpisat-pisat melihat skrin telefonnya. Panggilan daripada Aqeela, segera matanya segar. Pukul 4 pagi sekarang. Mungkin hal mustahak. Naufal mengangkat panggilan Aqeela dan memberi salam.“Naufal, Sabrina dah tinggalkan saya. Dia...

1973

Bacaan

Merah Cinta Aku
norikakadir96@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 1

Merah Cinta Aku TeaserBulan 15 hari bersinar terang.Bintang-bintang yang mengerdip ceria di sekeliling bulan menerbitkan rasa kagum Aira kepada ciptaan ALLAH yang Maha Esa. Subhanallah. Contengannya sudah...

668

Bacaan

#ISABELLA
Yin
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 5

...

2497

Bacaan

Jangan Nakal Sangat!
AIYANN
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 Oktober 2017
Posting ke 1

BAB 1“DIAN kena dengar cakap mama. Mama tak nak dengar alasan lagi. Cukup dah peluang sebulan mama bagi pada Dian. Tapi, apa hasilnya? Kosong? Tak ada faedah pun!” Tegas suara...

316

Bacaan

Gossip Doctors
Nawar Nadhrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 Mei 2017
Posting ke 4

Air kopi itu dihirup perlahan. Panas. Lidah hampir melecur. Bau aroma daripada cawan itu dihidu sambil mata terpejam. Baru kini dia terasa segar. Letih yang berpanjangan itu sangat memeritkan. Selena...

2449

Bacaan

Kerana Narnia
BlackRosse
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Februari 2017
Posting ke 1

‘ Adik, bangun!!!’ Jerit Rezza apabila pintu yang diketuk tidak juga dibuka. Rasa nak patah tulang jarinya. Narnia membuka mata perlahan-lahan.Dia mengiring ke kanan untuk melihat jam di sebelah. 6.45 minit pagi....

696

Bacaan