Biar Saya Melindungi Awak
Princess Mirrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 April 2017
Posting ke 2

      Viral?Memang tak sangka perkara itumenjadi viral.Ah sudahlah.Yang penting masalah Erdina dan mereka sudahselesai.Kan senang kalau masing-masing faham dan perkara itu boleh diselesaikansecara baik semenjak dari awal...

1445

Bacaan

PLUVIOPHILE
Syaf
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 April 2017
Posting ke 4

“ALA Aira jomlah kita ikut camping ni. At least hilang juga stress kita menghadap assignmentyang berlambak tu. Lagipun boleh juga kita tenangkan fikiran sebelum minggu exam. Yalah kan, bulan depan kan kita dah nak...

1794

Bacaan

Memori Berkasih
rozaliana90@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Mei 2017
Posting ke 5

Naufal terpisat-pisat melihat skrin telefonnya. Panggilan daripada Aqeela, segera matanya segar. Pukul 4 pagi sekarang. Mungkin hal mustahak. Naufal mengangkat panggilan Aqeela dan memberi salam.“Naufal, Sabrina dah tinggalkan saya. Dia...

1711

Bacaan

MADU FIRST CLASS
Yin
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 09 Januari 2017
Posting ke 1

Suasana hening menyelubungi rumah banglo dua tingkat ini. Hilang serinya rumah cantik ini. Pagi tadi jenazah Datin Umi Kalsum telah selamat dikebumikan. Malam tadi pula majlis tahlil juga diadakan. Datuk Abdullah Harris, kini...

2633

Bacaan

Takkanku Lupa
izza.akirah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Februari 2017
Posting ke 2

Telefonku berdering lagi tanda ada chat masuk. Tanganku ralit membetulkan tudung di hadapan cermin. Telefonku berbunyi lagi, tapi kali ini kedengaran seperti anak burung lah pulak, cip...cip...cip. 'Banyak betul idea...

1663

Bacaan

Hello Mr. Counselor
maliey@yahoo.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 24

Akmal berjalan-jalan di Fakulti Perhotelan, jauh dari fakultinya untuk melapangkan fikiran yang sarat dengan permasalahan orang lain. Menikmati penghawa dingin di waktu tengahari yang panas terik disertakan dengan bauan aromatik...

3837

Bacaan

Gossip Doctors
Nawar Nadhrah
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 Mei 2017
Posting ke 4

Air kopi itu dihirup perlahan. Panas. Lidah hampir melecur. Bau aroma daripada cawan itu dihidu sambil mata terpejam. Baru kini dia terasa segar. Letih yang berpanjangan itu sangat memeritkan. Selena...

2243

Bacaan

ASSALAMUALAIKUM, USTAZAH!
Harapan
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Ogos 2017
Posting ke 1

 “Hahaha, ada orang tua la join kita ambil peperiksaan”. Itulah kata-kata yang tidak bolehdiluputkan daripada ingatan Shaz Anaqi. Geram dan sakit hati juga la dibuatnya.

293

Bacaan

Merah Cinta Aku
norikakadir96@gmail.com
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Mei 2017
Posting ke 1

Merah Cinta Aku TeaserBulan 15 hari bersinar terang.Bintang-bintang yang mengerdip ceria di sekeliling bulan menerbitkan rasa kagum Aira kepada ciptaan ALLAH yang Maha Esa. Subhanallah. Contengannya sudah...

596

Bacaan

Kerana Narnia
BlackRosse
Kategori: Novelet
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Februari 2017
Posting ke 1

‘ Adik, bangun!!!’ Jerit Rezza apabila pintu yang diketuk tidak juga dibuka. Rasa nak patah tulang jarinya. Narnia membuka mata perlahan-lahan.Dia mengiring ke kanan untuk melihat jam di sebelah. 6.45 minit pagi....

653

Bacaan