Deadly Reporter
Nur Saidatul Afiqah
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 1

...

196

Bacaan

SAYANG KU ENCIK KPOP
Eyda Lahi
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Disember 2016
Posting ke 63

Bab 62 Petang yang berangin di pangkin kenangan bawah pohon mangga, kelihatannya Ellyna duduk sendirian sambil pandangannya dilemparkan jauh menghadap tasik yang membiru tanpa menghiraukan sekumpulan lelaki kampung bersama dengan Leo yang...

20829

Bacaan

I LOVE YOU, Miss Hilang Ingatan!
Aimie
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 3

“WAK!Cepat kejar dia wak! Tu ha dia! Cepat wak! Kejar dia cepat! Cepat!!,” arah Sophiea sambil memukul-mukul kepala kerusi di bahagian Wak Surijo. Kelihatan Wak Surijo tidak senang duduk memandu...

726

Bacaan

Mak Mertuaku CEO
Princezz
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 20 Disember 2016
Posting ke 3

Kakinya juga melangkah laju menyaingi kaki-kaki lain. Ke mana kaki itu pergi tidak lagi diputuskan oleh tuannya. Seketika kaki berhenti, tuannya menadah tangan tiba-tiba. Setitis air mendarat di tapak tangannya. Bibirnya melengkung ke atas....

698

Bacaan

CIK BRUTAL ENCIK SENTAP
Julia Basri
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Disember 2016
Posting ke 17

BAB 17“Dalam banyak-banyak pasar malam kat Malaysia ni, takde tempat lain ke kau boleh pergi hah, Encik Sentap? Menyemak ajelah kat sini!” selar Lili, selamba.Berasap telinga Qaliff mendengarnya. “Encik...

26086

Bacaan

BAD BOYS JADI MILIKKU
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 03 Januari 2017
Posting ke 3

DI saat semua pelajar berpusu-pusu menuju ke kantin untuk menikmati makan tengah hari pada waktu rehat. Mawar hanya duduk termenung sambil matanya melayang jauh ke tengah padang yang sepi tidak berpenghuni....

1841

Bacaan

Selamat Pagi Ahjuhshi!
Princess Mirrah
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 24 Januari 2017
Posting ke 1

“Masih ada harapan untuk orang yang bersabar.”-Daim Amnan. “Instinct seorang perempuan itu kuat.”-Baheera. “She is nothing to me!”-Joshua Anaqi.Part 1 “Owh so you kerja kat Airports la..” “Yup, tapi I kerja kat hq,”balas Baheera dalam aplikasi...

653

Bacaan

Suamiku Teddy Bear
Nur Zakiah
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 31 Januari 2017
Posting ke 1

SUAMIKU TEDDY BEAR NAJZA DOHAN Satu. Dua. Tiga. Selamat. Berdekah-dekah Faiqah ketawa sampai terkeluar air liur limited editionnya itu “Pergh, bau air liur awak memang tak boleh blah. Tengik betul air...

984

Bacaan

Musuhku Encik Pilot - Special Episode
Dea Zoraya
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 21 Disember 2016
Posting ke 1

Special Episode 1  Aku tersenyum sendirian apabila aku kembali mengingati bagaimana Izzaz menyakatku berkenaan dengan tubuh badanku yang mendadak naik semenjak usia kandunganku memasuki lima bulan. Katanya aku kelihatan seperti Panda versi puteri. Gemuk...

1482

Bacaan

Selamat Pagi Ahjuhshi!
Princess Mirrah
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 28 Januari 2017
Posting ke 1

“Menyayangimu adalah anugerah terindah dalam hidupku.”-Daim Amnan.“Menerima seseorang yang menyayangi kita adalah perkara terbaik dalam hidup kita.”-Joshua Anaqi.“Menyayangi apa yang telah kita miliki adalah suatu kewajipan.”-Baheera.Part 2 (Final Part) “You buat apa sorang-sorang kat...

609

Bacaan