NAUGHTY GIRL MEET CLASSY BOY
Aliah
Kategori: Novelet
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Mac 2017
Posting ke 5

Saat aku mendapat panggilan daripada Unique Planet dua bulan lepas memang sesuatu yang diidam-idamkan. Unique Planet, berhampiran dengan Jalan Persiaran Gurney adalah sebuah company yang menyediakan pelbagai perkhidmatan. Seperti namanya Unique Planet, UP...

2061

Bacaan

The Time We Were Not In Love
Hunny heartfillia
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 15 Mac 2017
Posting ke 14

        Tanpa menunggu Roxiee membuka pintu untuknya, Beby terus membuka pintu kereta Roxiee dan terus turun dari kereta tersebut. Memang dia mahu menolong Roxiee tapi tidak pasti dia ikhlas atau tidak. Dia lakukan...

2360

Bacaan

Deadly Reporter
Fatul
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 8

Ramai tetamu datang ke majlis perkahwinan di rumahnya.Sanak saudara juga tidak terlepas menghadirkan diri ke majlis itu.Ada pula yang berborak panjang kerana sudah sekian lama tidak bertemu.Maisarah tidak melepaskan peluang ini untuk berbual...

1317

Bacaan

SEGI CINTA
Aiman
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 21 Februari 2017
Posting ke 5

SETELAH selesai semuanya, Syuhada melangkah keluar dari situ. Dia berdiri di luar bilik menunggu melihat peserta yang lain sedang berbual dengan keluarga mereka. Ada juga yang sedang berbual dengan peserta-peserta lain....

821

Bacaan

Lelaki Kelas Pertama
Fazrol
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 3

BAB 3 SEKARANG ni bukan setakat tak dapat tumpukan perhatian pada diri. Dengan design-design baju dia pun dia dah tolak tepi. Jadinya, semua kertas bertaburan atas katil. berselerak sana-sini. Dan Arwin memang langsung...

774

Bacaan

I LOVE YOU, Miss Hilang Ingatan!
Aimie
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Februari 2017
Posting ke 10

KELIHATAN Saiedon sudah berada di muka pintu sambil mengikat tali kasutnya. Nek Miah yang pelik dengan penampilan Saeidon mula mendekati cucunya itu. Jarang sekali Saiedon memakai pakaian yang kemas-kemas seperti...

3438

Bacaan

#ISABELLA
Yin
Kategori: Novelet
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 4

Usai solat berjemaah, sesi salam bersalam. Makanya marilah kita salam mak mentua tersayang kita, adik-adik ipar perempuan yang dikasihi dan... suami kita yang paling garang. Bak kata adik-adik, along...

723

Bacaan

Ku Kejar Cinta Mu
Nuraain
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 24 Februari 2017
Posting ke 3

Memang sudah menjadi kebiasaan bagi keluarga Ku Hazree untuk duduk bersama- sama di ruang tamu pada waktu malam selepas sahaja makan. Tidak dibenarkan pun seorang untuk duduk berkurung dalam bilik tanpa keluar. Masing-...

917

Bacaan

ISTERI ACAH-ACAH
muRni aQiLa
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 23 Mac 2017
Posting ke 3

“Nak tambah nasi lagi, bang?” Rozilah mengangkat bekas nasi apabila melihat nasi di pinggan suaminya hampir habis. Dihulur kepada Salleh. “Nak tak? Cepatlah! Berat ni!” Salleh yang sedang mengunyah menggeleng kepala....

955

Bacaan

Janin Dalam Peti Ais
Zhar Aruzi Hairi
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 03 Mac 2017
Posting ke 1

Mood memasak Shina mencapai tahap kemuncak walaupun sudah sebulan tidak ke dapur. Kekangan masa dan jadual pengajian yang padat menyebabkan dia banyak makan di luar.Empat orang rakan serumahnya sudah dua minggu pulang ke...

807

Bacaan