Ada Aku Kesah?
Indah Hairani
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 13 Disember 2014
Posting ke 1

BAB 1 NUR JANNAH tiba-tiba terbangkit dari kerusi. Tajam mata Nur Jannah merenung lelaki yang hanya beberapa meter di hadapannya. Nur Jannah bergerak beberapa langkah kemudian dia berdiri betul-betul di hadapan lelaki berkemeja biru muda...

437

Bacaan

PENUNGGU RUMAH PASUNG
JESSY MOJURU
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 3

09:15 MalamRini bangkit lalu merapati Que. “Lepaskan diri abang dari kekangan rahsia silam tu. Maka semua misteri ini akan ternoktah, bang.” Que menggigit bibir. Bosan sungguh rasanya apabila disogok perkara...

52

Bacaan

BODYGUARD
Suara Hati Vra
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 1

Semua lewati pagi ku katakan dengan indah menarik selimut Puteri..Bangunlah cepat sambil membetulkan langsir di buka dengan rasa kasihku..tiada salah memperlahankan gerak hatiku membetulkan meletakkan cermin mata Puteri...

153

Bacaan

HARI RAYA
Suara Hati Vra
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 1

Pagi cuaca cerah sekali..Puteri ,pun membelek majalah masakkannya,banyak sekali..Tiba-tiba berbunyi di balik majalah itu,di bawahnya hand phone Puteri..Lagu message..Maher Zain Oh message dari Vra..Baik ku baca,apa katanya..Bisikkan dalam...

59

Bacaan

RENUNGANMU
Suara Hati Vra
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 1

Ku cuba renungi semua detik waktu,mengisahkan..Ku berada di dalam bilik putih,sandarkan jiwaku,hingga rasa ku berada di dalam kotak hatimu..Dirimu hulurkan kata-kata hikmah padaku,naiklah kata-kata itu selimutiku sesejuk perasaanku.. Hiasilah...

93

Bacaan

Kerana Hati Bicara
Rose Eliza
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 15 Disember 2014
Posting ke 2

“YES! Dina menang!” girang Irdina. Irshad mendengus kasar. Sakit hatinya melihat tingkah laku Irdina. “Selama-lamanya along akan kalah dengan Dina,” sambung Irdina lalu tersenyum senang. “Ala… along bagi chance saja. Kalau ikutkan along yang menang tau,” balas Irshad...

246

Bacaan

Suami Segera Depan Rumah
Miss Izz
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 15 Disember 2014
Posting ke 2

Aku mencapai kasut tumit tinggi berwarna merah hati dari rak kasut. Mama tak habis-habis bising kat aku, katanya aku ni bersiap lama sangat mengalahkan pengantin hari ni. Oh ya, hari...

342

Bacaan

CERITA LOPAK BERSAMA QASEH
Suara Hati Vra
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 1

cerita lopak bersama qaseh sepantas masa kian berlari,sambil duduk membacakan nota hijau kepekatan gelap,sinar mentari mengenai mata qaseh,tangannya menutup separuh kening lebat,hitam kilauan masa ini,udara petang menyatakan kehadiran sederas...

52

Bacaan

Single Forever Alone
Eiza GreenAppleKu
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 13 Disember 2014
Posting ke 1

"Jodoh itu kerja Allah. So, no worry for tomorrow. Yang perlu kita risaukan adalah hari ini, sekarang ini dan saat ini. Saat ini perut aku dah lama menahan lapar. Jom...

475

Bacaan

Encik Enemy
yuziezaharin
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Disember 2014
Posting ke 1

Jam loceng yang sudah berbunyi lebih tiga kali itu, langsung tidak mengejutkan aku dari tidur. Aku kalau bab nak bangun tidur memang payah. Harap saja sudah besar panjang,tapi tidur tidak reti-reti...

81

Bacaan