Te Quiero
Senjakalamalam
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 05 Disember 2016
Posting ke 4

“Ya mak cik.Kenapa?”Ujarku sejurus telefon dijawab.Waalaikummussalam pak cik.Tak ada apa.Cuma nak ingatkan esok ada meeting.“Meeting?”Aku yang sedang baring terduduk.Lemah betul aku dengan meeting ni.Tapi,aku rasa semester dah habis kan?Pertaruhan pun...

588

Bacaan

Dendam
Abdul
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 26 November 2016
Posting ke 2

Keesokan harinya Hujan turun dengan lebat sekali, diselangi dengan bunyi guruh yang kuat berdentum. Dalam kepekatan hujan yang turun menyembah bumi, kelihatan Inspektor Ishak sedang berjalan pantas meredah hutan menuju ke jalan raya utama. Awan mendung...

3785

Bacaan

Encik Strawberi, Miss Durian (Mistik Cinta)
Soul Eryma
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 05 Disember 2016
Posting ke 10

“KENAPALAH aku bodoh sangat dengar cakap Akim”Rungut Adam sendirian membersihkan pinggan dan gelas yang bertimbun di atas singki. Sepanjang bekerja di kafe D-LeeCious. Arysa arahkan Adam lakukan semua tugas. Boleh dikatakan...

1871

Bacaan

Hanya Kita Punya!
Liah Ismail
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 09 Disember 2016
Posting ke 2

BAB 2SETELAH membeli tiket bas, Yasna Malaika kemudian menuju ke platform 05B dan mencari-cari nombor bas 6015. Setelah yakin dengan nombor bas yang kebetulan berada betul-betul di hadapannya itu, dia...

291

Bacaan

Tiba-Tiba Cinta
Dian Damaris
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 November 2016
Posting ke 4

“I cintakan you Hasif. I pun nak kahwin dengan you. Tapi bukan sekarang. I suka dengan kerja I. I tak puas lagi. Give me time. Lepas tu I janji, I akan jadi isteri you....

1305

Bacaan

Bara Yang Tak Akan Padam
Wan Noorhidayat
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 Disember 2016
Posting ke 3

HAMPIR tiga kali dia membuat panggilan namun isterinya itu tetap gagal dihubungi. Hanya kedengaran voice mail menandakan telefon bimbit Ayuni Zaara ditutup. Hatinya menjadi tidak sedap. Pantas dia menghubungi Mak Esah di rumah. “Ayu dah balik rumah...

643

Bacaan

Lukisan Buatmu
Juliana
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Disember 2016
Posting ke 1

Suasana di cafeteria pada tengahari itu sungguh hingar bingar, bukan kerana dek suara riuh pelajar berbual tetapi gelak tawa sekumpulan pelajar lelaki yang dikira agak famous di institusi itu. Beberapa pasang mata telah...

308

Bacaan

Keranamu, Hidayah
Ai Indah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 November 2016
Posting ke 3

BAB 2“HIDAYAH mintak maaf.” Encik Epul mengangkat wajahnya yang tadi tunduk memandang lantai, tatkala mendengar suara itu. Kedua bebola matanya menoleh ke kanan. Melihat wajah Hidayah yang basah dengan air mata itu. Sayu hatinya...

1139

Bacaan

Si Bibir Ungu
NOR FARIDAH
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Disember 2016
Posting ke 1

Bau minyak wangi memenuhi di setiap ruangan bilik tidur Nur Izara Natasya. Tangannya ligat mengemaskan make Up yang berselerak di meja solak. Hari ini merupakan hari yang paling ditunggu-tunggu. Setelah...

65

Bacaan

MISTERI SERI TAK BERTUAN
wawa.ariff
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 08 Disember 2016
Posting ke 3

BAB 2 Selepas kejadian semalam, Toki menghubungi Ibu dan Ayah aku untuk memaklumkan kejadian yang menimpa aku, Dan meminta mereka pulang ke kampung memandangkan keadaan aku sedikit lemah dan masih trauma. Petang itu,...

632

Bacaan

Instagram @ilhamkarangkraf