TARANTULA
juliejuliana
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 28 Februari 2015
Posting ke 1

“ALAMAK! Enjin tak mahu hiduplah!” ujar Karim. “Time-time macam ni pulak, kereta ni buat hal,” ucap Rajan. “Tapi aku baru servis. Takkan buat hal pulak,” rungut Karim lagi. “Habis kita nak buat apa ni?” celah Vincent...

74

Bacaan

Isteriku Miss Ego
Amira_
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 28 Februari 2015
Posting ke 1

PROLOG "Assalamualaikum, umi, abah..." Akhirnya pulang juga Fiera ke rumahnya selepas pergi bercuti dengan rakan-rakannya. Puan Sri Shamsuriani dan suaminya, Dato' Sri Kamarul begitu teruja apabila anak bongsunya pulang....

617

Bacaan

Neo : Mimpi Semalam
Kid Haidér
Kategori: Novel
Genre: Fantasi
Paparan sejak 26 Februari 2015
Posting ke 8

Awal-awal pagi lagi Julia sudah keluar dari pangsapurinya menuju ke pejabat. Sudah hampir tiga hari dia tidak menjenguk pejabatnya. Semuanya gara-gara kes pembunuhan ayahnya yang masih belum selesai. Masih banyak...

490

Bacaan

Jahatnya Mulut Kau!
Rabihah Nur Ridhuan
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 25 Februari 2015
Posting ke 4

Bermula pada hari ayahnya di tangkap polis telah merubah kehidupan Amir Rifqi seratus peratus. Tiada lagi erti bahagia dalam kehidupan mereka sekeluarga. Semuanya hanyalah derita yang tidak kesudahan. “ Rifqi anak banduan! Rifqi anak...

611

Bacaan

I Don't Want To Die!
juliejuliana
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 27 Februari 2015
Posting ke 1

Prolog Tip! Tip! Tip! Bunyi cecair pekat menitis atas lantai bilik itu membuatkan hati gadis itu semakin panik. Dia memulas-mulaskan tangannya yang digenggam erat oleh dua orang lelaki berbadan sederhana besar itu hendak melepaskan...

107

Bacaan

I Don't Want To Die!
juliejuliana
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 27 Februari 2015
Posting ke 0

Cannot load content...

80

Bacaan

AWAK KAT MANA?
Syarzila Binti Isa
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 03 Mac 2015
Posting ke 1

Selepas mengisi minyak di Petronas Tanjung Gemok, Rompin, Faqih meneruskan semula perjalanan menuju ke Johor Bahru. Mengikut pengiraan, lagi dua jam setengah dia akan sampai di sana, ini bermakna sepanjang waktu itu...

248

Bacaan

Awak,Tolong Jujur Dengan Saya!
ReiZero
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 Februari 2015
Posting ke 1

BAB 1 “Yes! Alhamdulillah!” Farah tersenyum sambil menyapu air matanya yang mengalir di pipi. Dia masih lagi memandang slip Sijil Pelajaran Malaysia(SPM). Dia telah mendapat A dalam semua mata pelajaran. Bersyukur sangat. Farah beralih...

231

Bacaan

Jangan Percaya Dia!
Syaida Ilmuna
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 01 Mac 2015
Posting ke 4

BAB 4 Dua keping roti yang garing melompat keluar dari alat pembakar roti. Bella mengutipnya satu persatu dan dibawa ke meja makan. Belina dan Riza yang sedang sibuk menonton kartun Adventure Time di Cartoon...

624

Bacaan

Dia Si Jelly-Jelly Hatiku
annull
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 02 Mac 2015
Posting ke 1

Nama aku Aysabella Lyesa binti Abdul Malik, umur aku baru 21 tahun dan aku baru je habis Diploma dalam bidang Business di Uitm Puncak Alam. Nak kata aku ni cantik takdalah tapi...

173

Bacaan