Pilihan Pembaca

Faris Loves Layla (Saya Isteri Awak ke?)
Batiah Hadi
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 April 2014
Posting ke 57

Review Novel Faris Luv Layla"Pembuka tirai tahun 2015, Novel Faris Luv Layla yang perlu dimiliki oleh semua peminat novel. Sebuah novel yang mencapai hits 600 000 di ilham portal merupakan...

1646392

Bacaan

Cinta Sang Pilot
Putri Iman Nasuha
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 November 2013
Posting ke 39

Atas permintaan ramai Novel Cinta Sang Pilot kembali menemui pembaca. Terima kasih atas sokongan kepada enovel ini. Sesungguhnya hanya dengan doa dan harapan kita semua juga novel ini dapat disiapkan. Bab...

923886

Bacaan

Hati Suamiku GK
Azalea Eshal
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 07 Disember 2012
Posting ke 66

Mesti ramai yang rindu kisah mereka...meh la baca....diorang je yang ada ni...kita letak yang sweettttt je.....hihihiPutra Huzaiman merenung wajah isterinya. Rindu. Seharian di pejabat membuatkan dia berusaha menghabiskan kerja dengan cepat....

919711

Bacaan

Abangku, CEO Sengal! a.k.a (Suamiku CEO)
Mastura Abdullah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 14 Mac 2014
Posting ke 31

31 MATA Putri Ariyana tidak berkedip apabila melihat beberapa keping foto dimuat naik oleh rakan-rakannya di facebook. Dia menekan perkataan komen dan melihat begitu banyak komen yang ditulis oleh pemilik-pemilik akaun...

890493

Bacaan

PENGANTIN EKSPRES
pitteriah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 November 2012
Posting ke 32

“Wahai isteri ku Aku tidak pernah membencimu walau sesaat pun Kerana aku amat menyayangimu Setulus hati ku..., Wahai isteri Ku Maaf kan aku kerana sering melukakan hati mu Yang tulus dan suci itu Tetapi marahku Bukan kerana aku...

803755

Bacaan

PUTERA KODOK KU (JADI SUAMI SAYA, BOLEH?)
Julia Basri
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 28 April 2014
Posting ke 44

BAB 30 - Part 2Terpekik-pekik Zeta di buatnya! “Kenapa dengan you ni, Rayyan? You nak bunuh I ke?” Pantas Zeta menanggalkan penutup mata khas yang melitupi matanya sejak dari tadi. Buntang biji...

762627

Bacaan

MY LOVELY TENGKU
pitteriah
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 05 Mac 2014
Posting ke 37

Sebelum tidur dia berfikir juga kata-kata suaminya. Bila terfikir ini adalah anak sulong Tengku Izraf Akif, dan ini adalah harapan Tengku Izraf Akif, rasanya memang perlu dia berada di sisi suaminya ketika bersalin...

684291

Bacaan

MR. AND MRS.
Misa Melayu
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 27 April 2014
Posting ke 73

TEASER 9

669063

Bacaan

Hai Handsome! a.k.a (Musuhku, Encik Pilot)
Dea Zoraya
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Februari 2015
Posting ke 59

Hi semua! Dapatkan novel Hai Handsome! di pasaran akan datang Julai 2017 ini. Sekarang ini juga sudah boleh pre-order di https://mall.karangkraf.com/ ya. Alhamdulillah....akhirnya novel ini dapat dibukukan. Satu lagi jangan...

599151

Bacaan

Gadis Poyo (Diakah CEO???)
Fanina
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 Januari 2015
Posting ke 66

Normal 0 false false...

556899

Bacaan