Pilihan Pembaca

Saya Suka Awak, Romeo!
Lily_Irdina
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 Ogos 2014
Posting ke 41

Kai terhendap-hendak ke luar tingkap apabila telinganya menangkap bunyi kereta yang semakin berhampiran. Ingatkan ada kawannya yang bertandang ke rumah malam tu. Maklumlah, nak ajak lumba. “Vroom!” Kai semakin pelik apabila langsung...

15995

Bacaan

DIA MENANTU RAHSIA
Indah Hairani
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 03 Mei 2015
Posting ke 11

BAB 11SYAKIR melangkah perlahan menuju ke keretanya. Baru saja dia menarik daun pintu, matanya terbuntang melihat sesuatu di bawah tapak kasut.“Huh! Tak ada tempat lain nak melepas! Nama lagi binatang. Adoi!”...

15991

Bacaan

Bibikku, Isteriku
intan_arnida
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Januari 2014
Posting ke 10

1 SEPASANG kaki Wawa tegak terpaku di pintu bilik pengantin. Bundar sepasang matanya memerhatikan tema biru laut lembut yang mengeksploitasi setiap sudut dan ruang. Dari set cadar, tirai, langsir, perhiasan, bunga-bungaan, barang-barang hantaran dan segala...

15862

Bacaan

Girlfriendku, Bodyguardku!
Nur Haliza
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 31 Mei 2013
Posting ke 6

Dada Syamieyra bagaikan mahu pecah, koyak, rabak. Rasa sesak yang menyelubungi dadanya membuatkan nafasnya tidak seimbang. Dia seakan tidak percaya, kini dia akan melangkah masuk ke dalam bilik bos barunya, Si Sepet. “Ingat,...

15601

Bacaan

LuqSuri : Bicara Cinta Tertangguh
Lynn Dayana
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 07 Januari 2015
Posting ke 24

BANTAL diambil dan dia menekup mukanya. Malu. Malu sangat. Apa yang sebenarnya ada di dalam hati dan akalnya, Suriya sendiri tidak tahu. Di antara dia dengan Luqman tiada apa-apa hubungan. Mereka bukan bersaudara....

15583

Bacaan

Harapan Kasih @ Aku Tunggu Dia
nurul jannah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 24 Januari 2014
Posting ke 50

Iqmal Hisyam melipat kembali surat yang diterima itu. Ada senyuman yang terukir di wajah keduanya. “ Kekasih hati sayang dah nak kahwin” Lembut usikan bisikan Iqmal Hisyam di telinga Nadia Asyila disambut...

15385

Bacaan

Cinta Itu Berbisa
Shaznyna Fadzil
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 18 Disember 2013
Posting ke 28

Puan Sri Sherry memandu kereta dengan wajah yang sangat ceria. Hari ini Furqan dan Balqis akan datang ke rumah. Tiada apa-apa tujuan mungkin ingin meminta doa agar dipermudahkan urusan mereka untuk mengambil final...

15299

Bacaan

POLAN
JESSY MOJURU
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 02 Oktober 2014
Posting ke 11

Resah pula rasanya tatkala mengingatkan hanya mereka berempat dalam rumah besar ni. “Dah kunci ke semua?” Fika bermaksudkan kesemua tingkap dan pintu. Faris mengangguk. “Faris tolong jaga adik-adik dulu....

14977

Bacaan

Aku Sayang Cinta Kamu! (Nurnanawati)
Nicholas
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 24 Mac 2014
Posting ke 36

PUAN ENDAH menjenguk kepala memandang Nur yang sudah berselimut bagai diatas katil. Kakinya melangkah masuk ke dalam bilik bersuhu 18° darjah celcius itu. Keadaan bilik yang begitu sejuk memaksa dia untuk mencari alat...

14950

Bacaan

Dah Bukan Siti
Paina Rena
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Januari 2015
Posting ke 54

‘Aku memang pasti Lukman agak normal, tapi kau bukan perempuan yang normal bagi aku, Siti…. Out of character namanya bagi orang macam kau cakap pasal perkahwinan like it’s a normal thing… Apa yang...

14941

Bacaan