Pilihan Pembaca

Mr. Manja Vs Miss Otai
Sharifah Nur Atikah Al-Qhadri
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 24 Oktober 2013
Posting ke 12

DATIN RAHIMAH duduk bersipuh di atas tikar sejadah yang menghadap kiblat sambil menadah kedua belah tangannya selepas selesai sudah mengerjakan solat fardhu Zuhur. “Bismillahhirrahmannirrahim…” dengan lafaz puji-pujian, Datin Rahimah mulakan dengan surah Al-Fatihah....

16992

Bacaan

Harapan Kasih @ Aku Tunggu Dia
nurul jannah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 24 Januari 2014
Posting ke 50

Iqmal Hisyam melipat kembali surat yang diterima itu. Ada senyuman yang terukir di wajah keduanya. “ Kekasih hati sayang dah nak kahwin” Lembut usikan bisikan Iqmal Hisyam di telinga Nadia Asyila disambut...

16859

Bacaan

Saya Suka Awak, Romeo!
Lily_Irdina
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 26 Ogos 2014
Posting ke 41

Kai terhendap-hendak ke luar tingkap apabila telinganya menangkap bunyi kereta yang semakin berhampiran. Ingatkan ada kawannya yang bertandang ke rumah malam tu. Maklumlah, nak ajak lumba. “Vroom!” Kai semakin pelik apabila langsung...

16770

Bacaan

Bibikku, Isteriku
intan_arnida
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Januari 2014
Posting ke 10

1 SEPASANG kaki Wawa tegak terpaku di pintu bilik pengantin. Bundar sepasang matanya memerhatikan tema biru laut lembut yang mengeksploitasi setiap sudut dan ruang. Dari set cadar, tirai, langsir, perhiasan, bunga-bungaan, barang-barang hantaran dan segala...

16588

Bacaan

Kisah Tak Sempurna
Aimi Syafiqah Suhaimi
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 Januari 2013
Posting ke 16

Ramadhan menjelma lagi. Ramadhan kali ini disambut dengan meriah oleh mereka sekeluarga. Fasa sepuluh malam terakhir telah tiba. Mereka sering berbuka puasa beramai-ramai bersama keluarga. Mereka juga berterawih...

16575

Bacaan

LuqSuri : Bicara Cinta Tertangguh
Lynn Dayana
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 07 Januari 2015
Posting ke 24

BANTAL diambil dan dia menekup mukanya. Malu. Malu sangat. Apa yang sebenarnya ada di dalam hati dan akalnya, Suriya sendiri tidak tahu. Di antara dia dengan Luqman tiada apa-apa hubungan. Mereka bukan bersaudara....

16551

Bacaan

SUARA TENGAH MALAM
Maria Kajiwa
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 23 Jun 2013
Posting ke 15

LIYANA menanggalkan kain cadar putih yang membaluti tubuhnya sejak tadi. Walaupun agak panas, dia bersyukur. Setelah sekian lama, akhirnya di situ dia dapat juga menunaikan solat walaupun tidak dalam keadaan yang sempurna. Tuala yang...

16478

Bacaan

CERMIN CINTA
NUR HANNA D'MANZ
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Disember 2013
Posting ke 22

BAB 22 Di ruang ballroom Hotel CC terasa kemeriahannya. Muzik berirama segar menyambut kehadiran para tetamu yang sudah mula memenuhi kerusi yang tersusu rapi menghadap pentas peragaan. Tak lama lagi pasti pentas ini...

16467

Bacaan

REDUP KASIHMU
Fendi Ameen
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 22 September 2013
Posting ke 44

Malik begitu rindukan Maiza. Malik rindukan Ariff dan Mia. Lebih-lebih lagi Mia, anak syurga milik mereka berdua. Mia tidak mengerti apa-apa. Malik mula rindukan segala-galanya. Kita bersarapan pagi sebelum berlepas ke...

16457

Bacaan

Dah Bukan Siti
Paina Rena
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 10 Januari 2015
Posting ke 55

To awok-awok yang demand citer ni bersambung...Saya did promise nak sambung post pasal si Hani bengong ni lepas Raya, kan? And i'm not the kind of a person yang break...

16445

Bacaan

Instagram @ilhamkarangkraf