Pilihan Pembaca

CINTA DUBLIN
Fanina
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 November 2014
Posting ke 26

Sambil berlari, Iskandar mengeluarkan handphonenya lalu menghubungi Mastura. Kebetulan Kak Mas boleh berjumpa dengannya seorang diri. Mereka berjumpa di satu taman yang membolehkan mereka berbincang. Kak Mas sampai di tempat yang diberitahu oleh...

8660

Bacaan

Benarkah Itu Cinta.
salmiah awang
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 05 Mac 2014
Posting ke 29

Novel ini mengisahkan tentang seorang gadis pemalu bernama Siti Aisyah.Siti Aisyah menggunakan nama Anggerik Rimba sebagai nama samarannya.Siti Aisyah telah dirisik oleh ibu saudaranya semenjak dia berada di dalam tingkatan...

8640

Bacaan

Baby, Jangan Kau Marah
Amyliehaizani
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 09 Mac 2014
Posting ke 22

Bab 22 Dua hari Zyra tidak masuk kerja bagaikan setahun lamanya dirasakan oleh Zariff. Sesekali dia mengendap ke tempat duduk Zyra. Pontengkan ke apa minah ni? Zariff menggaru-garu kepalanya yang tidak gatal. Dia bangun...

8638

Bacaan

DI ATAS LANTAI TAKDIR
Fida Rohani
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 01 Mac 2013
Posting ke 16

MAK CIK PATONAH teresak. Awalnya perlahan, kemudian esakan itu menjadi kuat. Air matanya juga berjuntaian jatuh tanpa mampu ditahan-tahan lagi. Maryati juga begitu. Entah kenapa, isi surat itu benar-benar menghiris jiwa...

8636

Bacaan

Akulah Si Jelita
Syaida Ilmuna Ismail
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 24 Februari 2014
Posting ke 15

BAB 15 Imbas kembali: New York, 2009 JIRANsebelah rumah ini memang pelik orangnya. Jarang sekali keluar rumah. Jarang sekali juga nampak mereka bermesra. Yang selalu dia dengar adalah kata-kata benci dan cemuhan dari si suami...

8541

Bacaan

Cinta Ini Bukan Kebetulan
marwanibnumasir
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Januari 2014
Posting ke 20

“ Ya Allah!” Irwan menepuk dahinya. “Kenapa bang?” Tanya Mimie Azrin cemas. “Abang lupa nak ambil kunci kereta. Mimie tolong abang ambil.” Pinta Irwan penuh hemah. Sebaik mencapai beg galasnya tadi Irwan langsung keluar...

8362

Bacaan

Kenapa mesti dia??!!!
DiyanaRamlan
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 19 Januari 2015
Posting ke 20

Lebih seminggu Natasha menyibukkan dirinya dengan hal berkaitan kerja. kerja yang datang pula bukan main banyak sekali sehinggakan dia tidak menang tangan melakar karyanya. Namun, dia langsung tidak kisah. Kerana ini peluang untuknya...

8340

Bacaan

Pulangkan Cincin Aku
Alies Furqan
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 21 Jun 2013
Posting ke 0

Cannot load content...

8251

Bacaan

Milikmu Selamanya
cHebiEy
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 18 September 2013
Posting ke 25

Bila dah sampai kat depan pekerja McD, aku pun buat pesanan tanpa hiraukan Mikail.“Saya nak pesan spicy chicken mcdeluxe set, satu,” aku cakap dekat pekerja tu sambil senyum manis. Almaklumlah,...

8242

Bacaan

Si Adik Manja dengan menantu pilihan abah
Shima Awang
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 01 Januari 2014
Posting ke 13

"Kenapa dengan adik tu, Umi?" soal Kak Long setelah cuma tinggal mereka berempat sahaja di dapur. Nur telah membawa dua orang anaknya jalan-jalan di tepi pantai setelah Umairah mendesaknya untuk pergi bermain pasir...

8230

Bacaan