Pilihan Pembaca

Anehnya Cinta
Eija Khadeeja
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 November 2012
Posting ke 37

35 Haruman yang begitu enak menusuk ke rongga hidung Afini. Perutnya terus berasa lapar. Sudah lama keharuman makanan seperti ini tidak memenuhi ruang rumah ini. Kebiasaannnya setelah Yus menghantar Afini pulang, dia akan terus...

353882

Bacaan

Hatiku Not For Sale
Batiah Hadi
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 23 Mei 2015
Posting ke 51

“WAH…cantik rumah Hasef ni,” puji Datin Amna sebaik sahaja mereka masuk ke rumah itu dan bersalaman. “Hmm ini dah kalah rumah ayah. Besar sungguh rumah Hasef,” gurau Datuk Husein.

350020

Bacaan

JODOH TAKDIR
Aumie insyirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Ogos 2015
Posting ke 95

MENCINTAI seseorang bukan sekadar pada fizikal, tapi pada kenangan yang ada padanya. Dah hampir sebulan Emel meninggalkan ku. Dengan nasihatnya, kekuatannya yang terasa menjalar pada diri aku. Aku berjaya untuk tabah menerima takdir...

340018

Bacaan

ILHAMKHALIDA
pitteriah
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 22 September 2014
Posting ke 69

Kononnya nak balik awal. Sebaik saja habis majlis terus balik, tetapi ada pula halangan. Staf-staf di syarikat ini mahu berbual lama dengan Khalida. Terpaksa lah balik tengah hari. “Nak singgah rumah papa tak?”...

295725

Bacaan

Ustaz Pink
Pistacia Vera
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 01 April 2013
Posting ke 38

Bismillah...***Zahra: Wah, dah tak sabar nak peluk Ustaz Pink!Arif: *Ustaz Pink muka ala Eun Shi Kyung tersengih*Zahra: Ni apa senyum macam nak minta kena hempuk dengan buku Strategic Management Formulation,...

294331

Bacaan

Kekasihku Jangan Marah
Zan Zarida
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 20 Ogos 2015
Posting ke 32

TAJUK : KEKASIHKU JANGAN MARAH KAPSYEN : Nak lawan, takut dosa. Nak marah, sayang gila! BLURB : Dipanggil temu duga semata-mata untuk mendengar perkataan ‘Anda...

279087

Bacaan

DARJAT KASIH
Wan Mazlah Wan Hasan
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 05 November 2012
Posting ke 52

...

277495

Bacaan

kurang asam punya bos!
nuroll shazlinda
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 22 Januari 2013
Posting ke 37

37 “Ya ALLAH budak ni, tak bangun lagi?” gerutu Sofea. Dia mendekati Elfira. Selimut Elfira ditariknya. Sofea menggelengkan kepala dan bercekak pinggang apabila melihat Elfira tidur dalam keadaan menonggeng. “L, L bangun matahari dah terpacak...

276099

Bacaan

Mr. 24 Hours
Qaseh
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 07 Oktober 2015
Posting ke 54

BAB 54 Aku dan Qays buat sepah di dapur. Qays teringin nak makan ungkep ayam. Makanan tradisi orang jawa. Entah kenapa tiba – tiba je Qays ni boleh ubah selera pulak! Ini aku...

274115

Bacaan

KAHWIN DENGAN SAYA?
Aleyaaneesa
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 08 Januari 2014
Posting ke 25

Ringkas dan mudah! Itu jati diri Umair Haq. Tapi bila masuk bab pilih calon isteri, dia cerewet. Calon umi, dia tak mahu. Yang suka menghimpit, dia tak ingin. Skema, dia tak sudi....

269242

Bacaan