Pilihan Pembaca

MAK DATIN ISTERI CIKGU
Dannie Sofea
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Mac 2014
Posting ke 15

“Nak ke mana tu Ayra?” Langkah Ayra terus terhenti. Aisyah sedang melangkah keluar dari bilik air di hujung aras. Dia hanya berkemban. Atas bahunya tersangkut tuala. “Kedai buku.” “Pergi dengan siapa?” Aisyah semakin hampir. “Dean.” “Elok la tu...” Aisyah...

6552

Bacaan

Hilangnya Aku
Ezwan C Hassan
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 09 Disember 2012
Posting ke 20

Kelopak matanya dibuka serta merta tanpa disedari.Dirinya dirasakan seperti baru sahaja ditarik jasadnya dari satu alam ke alam yang lain.Anak matanya melilau melihat persekitaran, cuba mencari-cari kepastian.Di manakah dia berada...

6537

Bacaan

Imam Mudaku Romantik
izzaHaneefa
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 25 Disember 2012
Posting ke 6

BAB 6 MASUK saja ke dalam bilik, tidak menyempat-nyempat Khalisah menghenyakkan belakang tubuhnya ke atas tilam yang bersaiz queen itu. Tudung labuh yang dipakainya pun tidak ditanggalkan. Lelahan demi lelahan dilepaskan, diiringi alunan tasbih yang bermain di...

6522

Bacaan

Playboy Vs Playgirl
Anysazman
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 April 2013
Posting ke 9

Dari jauh Emilda melihat susuk tubuh seseorang. Dia mengecilkan matanya dan mengamati wajah itu betul-betul. Tangannya digenggam kuat. Geram bukan kepalang dengan apa yang dilihatnya. Laju sahaja Emilda melangkah ke arah lelaki...

6504

Bacaan

Hanya Untuk Dia
Nurul Izah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 12 September 2013
Posting ke 12

Aku terima sejambak mawar merah!Mawar merah ku pandang sepi,Argh.. betapa aku merinduibetapa mekar mewangi seperti kelopak mawar yang berseriMengharap cinta yang sejati,mengharap kasih yang sucipada yang sentiasa mengingatitapi aku sedar,layakkah...

6447

Bacaan

Kawan,Kekasih atau Bakal Suami...?
Wan Nur Aira / Annur Aira
Kategori: Novel
Genre: Umum
Paparan sejak 27 Mac 2014
Posting ke 13

13"Erkk..Aku..eh bukan kiteorang..erk..cam ni..erk.."ujar Airil sambil menggaru kepalanya yang kusangka tak gatal."Erk..erk dari tadi.Kalau nak berak,pegilah tandas.Ni tak dari tadi duk menggerang depan kiteorang.Erkk..erkk,dah cam ibu ayam nak menentaskan telur.."ujarku...

6400

Bacaan

DINDA CINTA KANDA
Nur Insyirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Mac 2014
Posting ke 16

“So what’s up?” soal Tengku Faiq ringkas apabila dia kembali ke ruang tamu setelah menukar pakaian yang telah basah. “Nothing. Saja drop bylawat kau. Kata dapat MC, tapi tak sangka dapat tengok scene keluarga...

6398

Bacaan

Encik Abang Segak
syamnuriezmil
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 05 Mac 2014
Posting ke 1

Segak sungguh encik abang depan rumah aku tu. Setiap pagi, dia akan keluar rumah dengan kot hitamnya di tangan. Baju kemeja itu, kalau berwarna ungu cair, tali leher mesti warna...

6396

Bacaan

SUAMIKU HEROKU (Sayang You Kerana Dia)
RysAreesaNasir
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 17 Jun 2014
Posting ke 26

“You ni sekarang kan dear, dah banyak berubah ye?” Telefon bimbit masih dia pekap di telinganya. Adriana bertanya dengan nada sinis sambil menghempaskan tubuhnya ke atas katil. Hatinya sakit. Begitu sakit sehingga mengeruhkan...

6364

Bacaan

MISS YOU, MR. HUSBAND
SYAFIEQAH QAFIESYA
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 25 Oktober 2013
Posting ke 4

Rayyan Irfan membuka pintu hadapan kereta Honda CRV itu sambil melemparkan senyuman manis kepada Dhia Zara Insyirah. Petang itu, Rayyan sudah berjanji akan membawa Zara minum petang di Restoran Secret...

6314

Bacaan