Pilihan Pembaca

Cinta Madina
Aziah Zainal
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 10 Disember 2012
Posting ke 18

Sudah lama rasanya Mak Nani tidak memasak kuih muih, semenjak Mak Nani berhenti berniaga di kawasan perumahannya itu di sebabkan mulut jahat Mila yang mengatakan dia menggunakan bomoh untuk melariskan jualan kuihnya, sejak...

5697

Bacaan

PUTERI
Raihan Zaffya
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 25 Mei 2014
Posting ke 10

                                   10 Cuaca berangin pada petang...

5672

Bacaan

SIAPA SURUH AWAK SUKA SAYA
Leeya Myra
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 04 April 2014
Posting ke 11

27 Mac 9.48 malam Cakap, tulis, lukis; luahkan! Awak okey? Awak ada masalah? Mahu kongsi dengan saya? Ya, saya tanya awak. Awak yang sedang membaca tulisan ini. Oh, tak perlu jawab kuat-kuat, saya bukannya dengar pun. Jawab dalam...

5654

Bacaan

Dear Mr Salvatore
sarahsayuri34
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 22 Januari 2013
Posting ke 17

3 Tahun Lepas. 2 Januari 2012, Danga Bay,Johor Bahru. Laut yang berkilauan disinari cahaya matahari petang sungguh cantik.Kilauannya seumpama mutiara yang baru...

5651

Bacaan

Aku Suka Dia
Syafiqah Ismail
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 14 Mac 2013
Posting ke 8

BAB 7“Afiq, kenapa ni? Mama tak fahamlah dengan kamu ni. Tiba-tiba jer ambik keputusan mendadak nak sambung pengajian di overseas. Dulu, masa papa kamu beria-ia sangat nak hantar kamu kesana. Kamu tak nak....

5637

Bacaan

Dia Isteri Halalku
ainsyuhada
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 21 Oktober 2013
Posting ke 3

Syira masuk ke dalam kereta dan speed ke taman reakasi. Syira parking kereta , Syira turun mengunci keretanya ,Syira duduk di kerusi kayu " buat apa aku nak jelous tengok...

5631

Bacaan

Kawan,Kekasih atau Bakal Suami...?
Wan Nur Aira / Annur Aira
Kategori: Novel
Genre: Umum
Paparan sejak 27 Mac 2014
Posting ke 13

13"Erkk..Aku..eh bukan kiteorang..erk..cam ni..erk.."ujar Airil sambil menggaru kepalanya yang kusangka tak gatal."Erk..erk dari tadi.Kalau nak berak,pegilah tandas.Ni tak dari tadi duk menggerang depan kiteorang.Erkk..erkk,dah cam ibu ayam nak menentaskan telur.."ujarku...

5627

Bacaan

Aku bukan ustaz
Irfan Syafiq
Kategori: Novel
Genre: Islamik
Paparan sejak 26 Mac 2014
Posting ke 20

      “Jengka Idol???” salah satu cadangan keluar daripada mulut ahli mesyuarat.       “Macam menarik……tapi…….hahaha…..tak rasa macam kelakar ke???” Syahir memberikan respon.       “Pemuda harapan bangsa???” Akif mencelah.       “Okey juga,...

5534

Bacaan

SUAMIKU HEROKU (Sayang You Kerana Dia)
RysAreesaNasir
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 17 Jun 2014
Posting ke 26

“You ni sekarang kan dear, dah banyak berubah ye?” Telefon bimbit masih dia pekap di telinganya. Adriana bertanya dengan nada sinis sambil menghempaskan tubuhnya ke atas katil. Hatinya sakit. Begitu sakit sehingga mengeruhkan...

5528

Bacaan

Kesatria Samudera: Ledakan Patani
websutera
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 30 Januari 2013
Posting ke 7

Prolog Abad ke-15 Masihi Syeikh Aaq Syamsuddin bukan sekadar menjadi guru pakar dalam pengajian al-Quran, sunnah Nabi Muhammad, fikah Islam sahaja, bahkan beliau adalah ulama bahasa yang bertanggungjawab mengajar Sultan Muhammad bahasa Arab, bahasa Parsi...

5503

Bacaan