Pilihan Pembaca

ENCIK GLOCK SUT HITAM
Mazni Aznita
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 18 Januari 2015
Posting ke 14

SURI IMANI menguap lebar. Mengantuknya! Jarum jam di tepi katil dikerling. Sudah hampir pukul 7. Dia terpinga-pinga. Cepat-cepat dia bingkas bangun lalu segera mengambil wudhu. Subuhnya sering kali tertinggal, dan dia tidak mahu...

7042

Bacaan

SORRY, AKU BUKAN DIA!
izasafiya
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Jun 2014
Posting ke 10

SYUKUR! Itu yang terlepas di dalam minda Hazry sebaik sekotak pensil warna baharu buat Hana Maisarah berada di dalam tangan kanannya. Ada hikmah-NYA tinggal serumah dengan Halim. Rupanya cinta hati Halim, Nora...

6959

Bacaan

Dia Si Katak Puru ( Tajuk Asal : Sekali Ini Saja)
Farrah Izzlorna
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Ogos 2014
Posting ke 18

KETIKA aku menjejakkan kaki ke pejabat keesokan harinya, semua orang memandangku dengan raut wajah pelik. Yang muka macam tak puas hati pun ada, terutamanya perempuan. Dan aku tahu sangat apa sebabnya. Sudah pasti...

6937

Bacaan

DINDA CINTA KANDA
Nur Insyirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Mac 2014
Posting ke 16

“So what’s up?” soal Tengku Faiq ringkas apabila dia kembali ke ruang tamu setelah menukar pakaian yang telah basah. “Nothing. Saja drop bylawat kau. Kata dapat MC, tapi tak sangka dapat tengok scene keluarga...

6770

Bacaan

Playboy Vs Playgirl
Anysazman
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 04 April 2013
Posting ke 9

Dari jauh Emilda melihat susuk tubuh seseorang. Dia mengecilkan matanya dan mengamati wajah itu betul-betul. Tangannya digenggam kuat. Geram bukan kepalang dengan apa yang dilihatnya. Laju sahaja Emilda melangkah ke arah lelaki...

6663

Bacaan

MAK DATIN ISTERI CIKGU
Dannie Sofea
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Mac 2014
Posting ke 15

“Nak ke mana tu Ayra?” Langkah Ayra terus terhenti. Aisyah sedang melangkah keluar dari bilik air di hujung aras. Dia hanya berkemban. Atas bahunya tersangkut tuala. “Kedai buku.” “Pergi dengan siapa?” Aisyah semakin hampir. “Dean.” “Elok la tu...” Aisyah...

6634

Bacaan

Imam Mudaku Romantik
izzaHaneefa
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 25 Disember 2012
Posting ke 6

BAB 6 MASUK saja ke dalam bilik, tidak menyempat-nyempat Khalisah menghenyakkan belakang tubuhnya ke atas tilam yang bersaiz queen itu. Tudung labuh yang dipakainya pun tidak ditanggalkan. Lelahan demi lelahan dilepaskan, diiringi alunan tasbih yang bermain di...

6602

Bacaan

SAYA IRIS, DIA IRFAN!
dzli
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 28 Januari 2015
Posting ke 26

Sofia mengemas pinggan mangkuk yang telah dicucinya. Sebentar tadi kedua ibu bapa Irfan baru sahaja datang ke rumahnya. Sengaja mereka datang untuk makan malam bersama anak dan menantu mereka. Dan seperti biasa Sofia...

6590

Bacaan

Hilangnya Aku
Ezwan C Hassan
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 09 Disember 2012
Posting ke 20

Kelopak matanya dibuka serta merta tanpa disedari.Dirinya dirasakan seperti baru sahaja ditarik jasadnya dari satu alam ke alam yang lain.Anak matanya melilau melihat persekitaran, cuba mencari-cari kepastian.Di manakah dia berada...

6566

Bacaan

LENGLOI
Maria Kajiwa
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 28 September 2013
Posting ke 17

Bab 17 MOMENTUM perniagaan Muthu terus rancak hingga ke lewat petang. Pelanggan tidak putus-putus datang. Kesemua yang ada di situ gembira dalam kepenatan termasuklah Devi. Dia harap keadaan itu akan berterusan sampai bila-bila. “Penat?” tegur Muthu...

6545

Bacaan