Pilihan Pembaca

Mr Frost Face
Nasha Hadzir Othman
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 Jun 2013
Posting ke 1

“HEI, lepaslah! Lepas! Apa ni?!” jerit Nurain. Puas dia merentap tangannya daripada ditarik oleh seorang lelaki. Baginya lelaki yang menariknya itu sangat pengecut. Apa tidaknya, lelaki itu menarik dirinya dari arah belakang. “Kau diam...

4066

Bacaan

Cutenya Dia!
Azleya Shadzalin
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 Mac 2014
Posting ke 10

10 NADIRA ralit memerhati sekeliling. Habis dipusingnya seluruh rumah Naura. Rasa kagum melihat rumah itu. Cukup selesa dan serba lengkap sebenarnya. Tidak keterlaluan kalau dikatakan agak mewah. Walaupun Naura kata, dia...

4057

Bacaan

Jodohku Mr. pilot
LilyDamia
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 27 Jun 2013
Posting ke 1

“Majlis pertunangan Warda akan berlangsung hari ahad ni! walid tak nak dengar apa-apa bantahan pun daripada Warda!!” Warda terpempam diatas sofa mewah diruang tamu rumah agam milik keluarga Tan Sri Khalid Al-Fattah yang terletak di...

4056

Bacaan

Cikgu Cantik Encik Pelik
Rossezalikha
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 27 Januari 2014
Posting ke 8

Bab 8 JAJA memandang skrin computer ribanya dengan tidak berperasaan. Kenapa ya sejak akhir-akhir ni kan, Azahar selalu sangat kacau aku. Dia sebenarnya tak suka dengan aku ke? Benci sangat ke dengan aku? Kalau tak...

4043

Bacaan

AKU TAK SALAH
Kamsiah Abu
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 01 Januari 2014
Posting ke 19

“Hani!.. mengapa termenung jauh sangat tu?...” Tiba-tiba khayalan Norsyazwani terbang bagaikan disambar geruda apabila Airil Amri yang sedang memerhatikannya sejak tadi, menegurnya dengan nada penuh prihatin. Norsyazwani yang sedang minum petang bersama lelaki itu...

4029

Bacaan

Kan Aku Dah Kata!!!
ainimarisha
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 29 Disember 2013
Posting ke 14

“Macam mana? Jumpa tak?” Tanya Datuk Aziz tidak sabar. “Sabar lah Datuk. Penat pun tak hilang lagi ni. Sekurang-kurangnya Datuk suruh la si Zura tu bawak masuk kopi secawan ke.” Sengaja Mamat ingin membakar...

4027

Bacaan

Kasih Kembali Bersatu
Ainaa Azlan
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 11 Disember 2013
Posting ke 1

“SAYANG….. Tolonglah jangan pergi. Maafkan abang. Abang menyesal sayang, abang menyesal. Tolonglah sayang. Jangan tinggalkan abang!” Rihana menggeleng seraya menolak tubuh lelaki yang memeluk erat kakinya. Luggage sederhana besar itu sedaya upaya diangkat dan dimasukkan...

4011

Bacaan

MISS YOU, MR. HUSBAND
SYAFIEQAH QAFIESYA
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 25 Oktober 2013
Posting ke 4

Rayyan Irfan membuka pintu hadapan kereta Honda CRV itu sambil melemparkan senyuman manis kepada Dhia Zara Insyirah. Petang itu, Rayyan sudah berjanji akan membawa Zara minum petang di Restoran Secret...

4010

Bacaan

DINDA CINTA KANDA
Nur Insyirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Mac 2014
Posting ke 16

“So what’s up?” soal Tengku Faiq ringkas apabila dia kembali ke ruang tamu setelah menukar pakaian yang telah basah. “Nothing. Saja drop bylawat kau. Kata dapat MC, tapi tak sangka dapat tengok scene keluarga...

3951

Bacaan

Mawar Irdina
Annur Iman
Kategori: Novel
Genre: Umum
Paparan sejak 19 Ogos 2014
Posting ke 7

Setelah hampir dua jam di dalam feri, akhirnya Faris tiba ke negeri tumpah darah Mahsuri itu. Pulau lagenda yang telah ditinggalkan hampir lapan tahun lalu kerana papa dan mamanya berpindah ke Jitra....

3930

Bacaan