Pilihan Pembaca

Bodyguardku Pemalu!
Faszroul
Kategori: Novel
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 31 Mei 2015
Posting ke 7

BAB 7 TENGKU JULIA menyemak fail berkaitan dengan syarikatnya yang berada di Paris. Dia harus menyemak semula sebelum diserahkan kepada Tengku Syed pada meeting petang nanti. Sememangnya, Tengku Syed memberikan...

8638

Bacaan

DINDA CINTA KANDA
Nur Insyirah
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 17 Mac 2014
Posting ke 16

“So what’s up?” soal Tengku Faiq ringkas apabila dia kembali ke ruang tamu setelah menukar pakaian yang telah basah. “Nothing. Saja drop bylawat kau. Kata dapat MC, tapi tak sangka dapat tengok scene keluarga...

8596

Bacaan

Pulangkan Cincin Aku
Alies Furqan
Kategori: Novel
Genre: Thriller/Aksi
Paparan sejak 21 Jun 2013
Posting ke 0

Cannot load content...

8510

Bacaan

Dia Si Katak Puru ( Tajuk Asal : Sekali Ini Saja)
Farrah Izzlorna
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 06 Ogos 2014
Posting ke 18

KETIKA aku menjejakkan kaki ke pejabat keesokan harinya, semua orang memandangku dengan raut wajah pelik. Yang muka macam tak puas hati pun ada, terutamanya perempuan. Dan aku tahu sangat apa sebabnya. Sudah pasti...

8474

Bacaan

Tak Mengapa, Sayang
Mastura Abdullah
Kategori: Novel
Genre: Keluarga
Paparan sejak 13 Mac 2014
Posting ke 21

21 “CANTIKNYA suasana malam di sini!” “Tahu pun…hari tu jual mahal sangat! Dahlah tiket dengan penginapan ada orang taja,” Balas Badli, mengambil tempat di atas kerusi rehat yang tersedia di luar penginapan mereka. Bintang-bintang...

8455

Bacaan

Malu VS Ego
Nurhan Vampire
Kategori: Cerpen
Genre: Komedi/Romantik Komedi
Paparan sejak 31 Mei 2013
Posting ke 1

Haikal duduk termenung memandang wajah arwah ibu kesayangannya yang sudah meninggal 2 bulan yang lepas. “Bos, Bos!” Jerit Arfan apabila melihat tiada respons dari majikannya.“Kenapa?” Tanya Haikal yang baru...

8405

Bacaan

Two of Us
lumica10
Kategori: Cerpen
Genre: Cinta
Paparan sejak 02 Mei 2013
Posting ke 1

"...Yeah, I'm fine. How about you?"Hiou grinned as he talked on the phone. He looked so happy when he heard his reply. He even laughed. They talked for a while,...

8404

Bacaan

Cinta Itu Indah:
Syaf Asriqa
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 30 September 2013
Posting ke 25

                                                                               Bab 24     “ Jadi begitulah cerita dan pengalaman yang pernah saya lalui suatu ketika dahulu. Eh…?” Selesai sahaja menceritakan kepada pengalaman peribadinya kepada para wartawan kelihatan para wartawan mengesat air mata mereka...

8314

Bacaan

LENGLOI
Maria Kajiwa
Kategori: Novel
Genre: Seram/Misteri
Paparan sejak 28 September 2013
Posting ke 19

Bab 19 SETIBANYA dia di Lorong Setia, Muthu sengaja memarkir keretanya jauh sedikit dari kedai. Dari dalam kereta, dia memerhati Kedai Beng yang sudah dibuka. Pekerja Beng yang seramai lima orang sedang sibuk menyusun...

8297

Bacaan

SORRY, AKU BUKAN DIA!
izasafiya
Kategori: Novel
Genre: Cinta
Paparan sejak 16 Jun 2014
Posting ke 10

SYUKUR! Itu yang terlepas di dalam minda Hazry sebaik sekotak pensil warna baharu buat Hana Maisarah berada di dalam tangan kanannya. Ada hikmah-NYA tinggal serumah dengan Halim. Rupanya cinta hati Halim, Nora...

8296

Bacaan